De nye vinde i Brøndby fik godt med luft, men FC Vestsjælland ville lege med i det varme solskin og tog et point med hjem med 1-1.

Andrew Hjulsager. 18 år og debutant på Brøndbys bedste mandskab samt afløser for den spiller på landsholdet, der nærmer sig rekorden for flest kampe - Dennis Rommedahl.

Brøndbys træner, Thomas Frank, har i holdets træningskampe eksperimenteret med den unge U19-spiller, der end ikke figurerer på klubbens hjemmeside omkring 1.holdet, men alligevel kom det som en kæmpe overraskelse, at han i Superliga-premieren mod FC Vestsjælland startede inde foran hele 18.770 tilskuere på Brøndby Stadion. 

Hjulsager sørgede midtvejs i første halvleg med et flot dybdeløb for, Brøndbys fans for en stund glemte tabet af de to lynraketter Jens Stryger Larsen og Dennis Rommedahl, der er rejst videre i karrieren.

Kantspilleren var en blandt tre debutanter for hjemmeholdet, og det var ikke kun ham, der havde en afgørende fod i kampen. Også nyerhvervelsen Martin Ørnskov markerede sig ved at assistere Hjulsager med en lang bold fra egen bane. 

Andrew Hjulsager så op og kunne konstatere, at FC Vestsjællands målmand Thomas Mikkelsen var kommet på mellemhånd, og med et fiks lop scorede han til 1-0. 

Tredje nye mand på de blå-gules hold var keeper Lukas Hradecky, og han skulle vise sig lidt mindre sikker end normalt, da han flere gange kom skævt ud til især høje bolde.

Første gang, det var ved at gå galt, var før Brøndbys føringsmål, da Michael Lumb kom godt forbi den unge back Frederik Holst og fik lagt et godt indlæg ind i feltet.

Pludselig havde Rasmus Festersen alle tiders mulighed for at skrive historie og score FC Vestsjællands første mål i Superligaen, men angriberen fik ikke ordentlig træf på bolden.  
      
Det skulle vise sig at blive en anden debutant på grønsværen, som fik æren af historieskrivningen. 

Blandt andre velkendte Superliga-navne som Søren Berg, Michael Lumb og Morten Bertolt var den tidligere FCM-spiller Dennis Sørensen.

Og da Brøndby ikke kunne slå til på de mange chancer, udnyttede den tidligere FCM-profil chancen, da backen Oliver Lund rundede Brøndbys nye anfører, Mikkel Thygesen, og lagde et skarpt indlæg i panden på Dennis Sørensen. 

Igen så Hradecky og resten af Brøndbys forsvar uheldig ud, da FC Vestsjællandspilleren var helt udækket.

Thomas Frank forsøgte efter den nedtur med lidt flere rutinerede kræfter på banen, hvor blandt andre Martin Bernburg fik chancen, men det lykkedes aldrig at score igen, og derfor blev det en mellemting for Brøndby, mens FC Vestsjælland i den grad er kommet godt fra land som ny elev i Superligaen.