Otte mål, et rødt kort og masser af drama. Kampen mellem Brøndby og Lyngby manglede bestemt ikke spænding, men der var dog en ting Lyngbys cheftræner David Nielsen ikke var tilfreds med. For udover, at Brøndby vandt kampen 5-3, mener han, at de blå-gule fik for meget dommerhjælp.

Flere af dommerkendelserne gik bestemt ikke Lyngbys vej, mener han.

»Med den hjælp de (Brøndby, red.) får i dag, så havner mesterskabet også her. Det er der ingen tvivl om,« sagde en tydeligt irriteret David Nielsen til TV3+ efter kampen om kampens dommer, Jakob Kehlet.

Og Lyngby-træneren var bestemt ikke færdig med sin kritik.

»Jeg synes jo, at små fejl er okay. At der er straffe til dem, det er sådan nogle bittesmå fejl, men situationen med Oliver Lund, hvor vi skal forsøge at parere i løbet af hele kampen, det er så ufatteligt ringe, at jeg ikke ved, hvad jeg skal sige,« siger David Nielsen med henvisning til episoden midt anden halvleg, hvor Brøndby udlignede til 2-2.

Teemu Pukki havde inden da været i duel med Lyngbys Oliver Lund, og ifølge David Nielsen var der frispark til Lyngby i situationen.

Det blev dog ikke dømt, og i stedet sparkede Lasse Vigen kuglen i nettet. Allerede i starten af halvlegen blev Lyngby reduceret til ti mand, da Mikkel Rygaard fik sit andet gule kort, og det var altså i forvejen op ad bakke for David Nielsens mandskab.

Efter kampen har Jakob Kehlet erkendt, at det var en fejl, at han ikke dømte frispark i situationen til Lyngby.

I selve kampen mente han dog ikke, at der skulle fløjtes.

»Men set i bakspejlet efter kampen mener han, at man godt kunne have dømt frispark, for det mener han faktisk, at der var,« siger Joachim Boldsen, der er reporter hos TV3+ til kanalen. I Brøndby-lejren var der også utilfredshed med dommeren, men det var i forbindelse med en helt anden situation. Ved stillingen 3-2 til Brøndby blev der i det 74. minut dømt straffespark til Lyngby. En kendelse, som Brøndbys træner, Alexander Zorniger, bestemt ikke var tilfreds med efter kampen.

»Se på de seks mål, vi har indkasseret i de seneste to superligakampe. De to første i dag skyldte ufattelige personlige fejl, og det tredje… Jeg ser altid klip med en tidligere, meget populær dansk dommer. Ham synes jeg, man skulle bede om at komme tilbage,« lyder det fra Alexander Zorniger.