Superligaen AGF vs Sønderjyske- AGF's Danny Olsen med biolden fulgt af holdkammerat Jens Jønsson søndag d.11. maj i Aarhus. (Foto: Jens Thaysen/Scanpix 2014)
Superligaen AGF vs Sønderjyske- AGF's Danny Olsen med biolden fulgt af holdkammerat Jens Jønsson søndag d.11. maj i Aarhus. (Foto: Jens Thaysen/Scanpix 2014) Foto: Jens Thaysen
I vinterpausen skiftede Danny Olsen guldkampen i FC Midtjylland ud med altid kaotiske AGF. Opholdet i Aarhus er langt fra forløbet, som midtbanespilleren havde håbet på. Efter 11 nederlag i træk inden for kridtstregerne, står den i næste sæson på fodbold på anden klasse i NordicBet Ligaen for 'de hvide'. En tur, som Danny Olsen ikke er helt sikker på, han er klar til at tage.

I marts fik den tidligere FC Midtjylland-spiller debut for landsholdet i en kamp mod England. Og netop en eventuel landsholdsplads vejer tungt i Danny Olsens overvejelser om fremtiden:

- Jeg kan godt se mig selv spille i AGF, men måske er tidspunktet bare ikke det rigtige i forhold til, at jeg så ikke kan spille mig ind i landsholdsvarmen. Så hvis jeg skal beholde min mulighed for landsholdet, er den bedste løsning ikke 1. division, det siger sig selv. 

- Jeg tager en snak med klubben på torsdag, når vi starter op. Men ja, jeg skal høre om det er muligt med et skifte, siger han og fortæller videre, at han endnu ikke ved, om AGF er parat til at lade ham gå:

- Det må du spørge AGF om. Men i forhold til den nuværende situation havde begge parter vel ikke regnet med, at tingene ville se sådan ud, da jeg underskrev sidste sommer. 

Danny Olsen nåede at spille i FC Midtjylland i seks år, før han skiftede til AGF - men efter bare et halvt år i Danmarks næststørste by ligner det altså, at han er på vej videre. Den 27-årige profil erkender da også, at det kan være svært at være loyal i fodboldens verden: 

- Fodboldkarrieren er så kort, at selvom man gerne vil være loyal og blive, kan ens mulige ambitioner stå lidt i vejen. Men indtil andet sker, er jeg AGF-spiller og glæder mig til at starte op under Morten Wieghorst.

Bliver det aktuelt at finde en ny klub, ligge et skifte tilbage til FC Midtjylland umiddelbart lige for. Danny Olsen vil dog ikke selv bidrage til den diskussion:

- Glen (Riddersholm, red.) og jeg har da opbygget et godt venskab igennem min lange tid i FCM. Det siger sig selv, at med syv år i klubben vil den altid have en plads i mit hjerte, men om de er en mulighed har jeg ingen kommentar til.

Danny Olsen spillede 11 kampe for AGF i foråret og scorede fire mål. 
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.