Det var en helt særlig hilsen, som Brøndbys Daniel Wass med to strakte hænder og et blik mod himlen sendte i kølvandet på sin første Brøndby-scoring efter sit comeback på vestegnen.

For i optakten til dette Superliga-forår er den 33-årige back gået gennem en tragedie, hvor et dødsfald i familien betød, at landsholdsspilleren måtte tage hjem fra klubbens træningslejr før tid.

Og derfor var det helt specielt for Wass at score til 2-2 i søndagens 5-2-sejr over AC Horsens.

»Ja, det betyder noget specielt – qua, hvad der er sket, så betyder det noget ekstra,« fortæller Daniel Wass til pressen efter kampen.

Brøndbys Daniel Wass under superligakampen mellem Brøndby IF og AC Horsens på Brøndby Stadion, søndag den 19. februar 2023.. (Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix)
Brøndbys Daniel Wass under superligakampen mellem Brøndby IF og AC Horsens på Brøndby Stadion, søndag den 19. februar 2023.. (Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix) Foto: Claus Bech
Vis mere

Han ønsker ikke at gå ind i, hvad der er sket, men han vil meget gerne takke for, at Brøndby-fangruppen Alpha – trods stemningsboykot – mødte op med et banner med teksten: 'Kondolencer til dig og familien Wass'.

»Jeg så banneret, og jeg er utrolig taknemmelig over for den støtte. Utroligt flot, og jeg er taknemmelig over sådan et banner. Det viser bare, hvad dette er for en klub. Det er en familieklub, hvor alle har hinanden. Det er fantastisk,« fortæller Wass.

Wass leverede foruden målet en solid kamp i søndagens sejr over AC Horsens – og Brøndby-træner Jesper Sørensen er imponeret over, hvordan Wass har tacklet den svære tid, som han og familien har været igennem.

»Daniel er en voksen mand, men alle os voksne mennesker har også følelser med i de ting, som vi gør. Vi har også mennesker omkring os, som betyder meget for os.«

»Jeg kunne se, hvor meget det betød for Daniel med den scoring – og også hvor han sendte scoringen hen. Daniel har prøvet mere end de fleste, og derfor kan man tage det for givet, at nogle måske har mere overskud i sådanne situationer.«

»Han har haft rigeligt med overskud, men det har været følelsesladet for ham at miste en, han har nær. Det kan jeg godt forstå. Det er det for os alle. Men han har trænet upåklageligt og leverede også en god kamp i dag. Det under jeg ham virkelig at få med,« siger Brøndby-cheftræneren.

Du kan læse B.T.s dom fra 5-2-sejren over AC Horsens lige HER.