Superligaholdet AC Horsens ophæver kontrakten med angriberen Martin Pusic, fire dage efter østrigeren kom til klubben. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Ifølge Martin Pusic handler det opsigtsvækkende stop om, at han ikke længere har lyst til at spille i Danmark.

»Jeg har været i Danmark omkring 5 år nu og kan ikke se mig selv spille her i landet mere. Jeg har opnået det, jeg kunne i Danmark og ønsker at udfordre mig selv uden for Danmark. Jeg har ikke noget negativt at sige om AC Horsens. Det er en klub med kvalitet, hvilket jeg selv så i mandags i Parken efter 2-1 sejren over FC København. Jeg ønsker AC Horsens alt det bedste fremover,« siger han.

Horsens-træner Bo Henriksen siger følgende om situationen.

Martin Pusic spillede i AGF, inden han kom til Horsens. Vis mere

»Vi har haft utallige samtaler med Martin omkring hans tiltræden i AC Horsens. Men Martin kommer efter to dage og siger, at han ikke kan se sig selv spille i AC Horsens efter vores sejr i Parken. Vi havde derefter mange samtaler med Martin omkring hans ønske. Vi har, her i klubben, et kodeks om, at vi tager menneskelige hensyn til vores spillere, når det gælder et samarbejde og når Martin ikke kan se sig selv spiller her, imødekommer vi selvfølgelig hans ønske på baggrund af vores værdier. Og vi har ingen interesse i, at have en spiller som ikke har lyst til at være her, det er klart. Vi, i AC Horsens, ønsker Martin held og lykke i fremtiden,« siger Bo Henriksen om Martin Pusic, der i weekenden fik 15 minutter, de første og sidste, da han blev skiftet ind i Telia Parken.

B.T. har uden held forsøgt at få en kommentar fra både Martin Pusic og Bo Henriksen.