På en flot dag i Aarhus spillede AGF og Viborg 1-1 på Ceres Park.

AGF kom foran 1-0 efter 18 minutter, da Jack Wilshere sendte Mikael Anderson dybt, og så skød han bolden mellem benene på Lucas Lund og i kassen.

Viborg fik dog udlignet i anden halvleg, da Christian Sørensen sendte bolden ind i AGFs felt, hvor Nicolas Burgy flot sendte bolden forbi Jesper Hansen

Dermed er Viborg fortsat på syvendepladsen et point foran AGF.

Herunder kan du læse B.T.s dom over kampen:


Det er verdensklasse af Jesper Hansen, at han tager det straffe. Derfor får han også kampens spiller, der ellers var gået til Younes Bakiz fra Viborg. Så er det drop mod FC Nordsjælland glemt til evig tid. Det er en mand, der bare bliver ved med at holde et højt niveau.

Karakter: 6


Han blev pakket sammen i pålægspapir og sølvpapir, som en spegepølsemad i madpakken i folkeskolen. Han lagde af og til boldene af til sine medspillere, men var aldrig farlig. Skulle også have haft hovedet på et indlæg fra Christian Sørensen. Han blev også taget ud efter en times spil. En skidt kamp.

Karakter: 1

AGF (4-1-4-1)

Jesper Hansen 6

Alexander Munksgaard (ud: 19) 3

Yann Bisseck 3

Sebastian Hausner 3

Eric Kahl 3

Nicolai Poulsen 4

Jack Wilshere 4

Mikael Anderson 5

Frederik Brandhof 4 (ud: 86)

Albert Grønbæk 3 (ud: 64)

Dawid Kurminowski 2 (ud: 64)

Indskiftere:

Daniel Gadegaard

Frederik Tingager

Anthony D'Alberto (ind: 19) 2

Oliver Lund

Mustapha Bundu (ind: 64) 2

Frederik Ihler (ind: 86)

Patrick Mortensen (ind: 64) 3

Viborg FF (4-3-3)

Lucas Lund 3

Daniel Anyembe 4 (ud: 73)

Nicolas Burgy 3

Mads Lauritsen 3

Christian Sørensen 4

Jeppe Grønning 5

Jacob Bonde 2 (ud: 59)

Justin Lonwijk 3

Younes Bakiz 5

Tobias Bech 3 (ud: 86)

Alassana Jatta 1 (ud: 59)

Indskiftere:

Frans Putros (ind: 73)

Lars Kramer

Marokhy Ndione (ind: 59) 2

Clint Leemans (ind: 59) 3

Jan Zamburek (ind: 86)

Mads Søndergaard

Kasper Kiilerich

Så skete det, som mange AGF-fans havde håbet på og set frem til. Jack Wilshere var direkte involveret i målet til 1-0, da han smed bolden dybt til Mikael Anderson og fik sin første assist i den hvide trøje. Der er godt nok blevet talt meget om Wilshere den sidste måned, men jeg har på fornemmelsen, at det først lige er begyndt. Er 'Super Wilshere' først lige startet?

Alexander Munksgaard fik endelig chancen fra start efter, at han har været helt ude af truppen tidligere på sæsonen. Derfor ærgrer man sig virkelig på hans vegne, da han måtte lade sig skifte ud med en skade efter kun 19 minutter. Det er svært ikke at have lidt medfølelse med manden, det må være en pille, der er svær at sluge lige nu.

AGF skal blive nummer syv i denne sæson og have den kamp for at spille europæisk, hvis de skal redde bare en lille smule af deres sæson. Men i kampen mod Viborg, var de ekstremt heldige med at få et point på hjemmebane, og Viborg er da også at finde foran dem i tabellen. Der skal virkelig til at ske noget, og David Nielsen begynder også at prøve ting af og nye spillere. Spørgsmålet er, om han finder en løsning.