Vejle bragte igen spænding i kampen om at undgå nedrykning, da de slog AGF hjemme i Nørreskoven med 1-0.

Vejles Dimitrios Emmanouilidis stod for kampens eneste scoring, da han gled bolden op i nettaget og passerede AGF-keeper Jesper Hansen efter 14 minutter.

Resultatet betyder, at Vejle nu er tre point efter AGF med to kampe tilbage af sæsonen.

Her er B.T.s dom over kampen:

Brunst var stærk som en hest i målet. Hold op han hev et par store redninger op, der gjorde, at Vejle holdt deres føring, og at drømmen om overlevelse stadig lever. Han virkede utrolig sikker i alle sine indgreb, og han ligner ikke en mand, der skal med Vejle ned i 1. division, hvis det ender med at blive virkelighed. Titlen kunne også været gået til Tobias Mølgaard med det lækre hår. Han tog fuldstændig pynten af Jon Thorsteinsson gennem hele kampen.

Karakter: 5

Sydafrikaneren spillede en horribel første halvleg og blev taget ud i pausen. Det kan godt være, at han normalt er hurtig på fødderne, men i torsdagens kamp skulle man tro, at han savnede de sydlige himmelstrøg. Han fik i hvert fald varmet bolden gevaldigt, når han havde den. Der var for mange boldberøringer og forkerte beslutninger.

Dawid Kurminowski (ind: 86) UB

Det bliver to vanvittigt spændende sidste runder af Superligaen. AGF har ikke vundet en kamp i tre måneder, og Vejle er nu kun tre point efter. De skal dog hente fire point på 'De Hviie', da Vejles målscorer er væsentligt dårligere. Men med AGFs spil og selvtillid, så er det ikke utænkeligt, at de taber deres to kampe mod Viborg og FC Nordsjælland. Så er spørgsmålet om Vejle kan hente fire point i deres kampe mod FC Nordsjælland og OB.

Puha. Det blev en lang og kedelig første halvleg, da Vejle allerede efter 20 minutter, fik deres første advarsel for at trække tiden, og de tog sig generelt rigtig god tid med at få afviklet tingene til stor frustration for AGF-spillerne. Det var tydeligt at se, at Vejle var godt tilfreds med resultatet efter 15 minutter.

Ja, hva' nu AGF? Der blev talt meget om efter kampen mod Sønderjyske, at det var et skridt i den rigtige retning, men i dag var så to skridt tilbage. Vejle var det bedste hold på banen, og det er svært at se, at AGF henter flere point i denne sæson. Jeg ville være virkelig nervøs, hvis jeg var AGF-tilhænger.