Lyt til artiklen

OB og Brøndby fortsatte begge stimen som ubesejrede med 1-1 i Odense.

Gæsterne lignede længe et vinderhold, da de kom foran ved Ohi Omoijuanfos femte sæsonmål, men mod slutningen af kampen skabte indskiftede Emmanuel Sabbi balance i regnskabet.

Uden at være ham, der er løbet med alle overskrifterne, har Mathias Greve stille og roligt og på sin helt egen tavse facon spillet sig ind i hjertet på Brøndbys hold, som med ham på midtbanen er vokset og vokset i takt med efterårets kampe. Han er Brøndbys 'unsung hero'.Før kampen blev OBs nye stjerneskud fortjent hyldet for sine voldsomme præstationer i de seneste kampe, hvor han har gjort det så overbevisende, at han er blevet rykket permanent op i førsteholdstruppen på rekordtid. Men der er som bekendt dybt at falde fra toppen, og bortset fra et enkelt glimt af kvalitet, da Minteh ramte overliggeren i anden halvleg, blev han spist op af Brøndbys forsvar. Han tabte bolden hver gang, han prøvede på noget.OB (4-2-3-1)

Martin Hansen 3
Gustav Grubbe 4
Bjørn Paulsen 3
Mihajlo Ivancevic 4
Jørgen Skjelvik 2
Jeppe Tverskov 4
Alasana Manneh (ud: 46.) 3
Yankuba Minteh (ud: 82.) 2
Armin Gigovic 4
Franco Tongya (ud: 61.) 3
Issam Jebali (ud: 90.) 3

---

Mads Frøkjær-Hansen (ind: 46.) 2
Emmanuel Sabbi (61.) 5
Charly Nouck (ind: 82.) UB
Aron Elis Thrandarson (ind: 90.) UB

Brøndby IF (4-3-2-1)

Mads Hermansen 3
Jens Martin Gammelby 3
Andreas Maxsø 3
Kevin Tshiembe 4
Blas Riveros 3
Anis Ben Slimane (ud: 66.) 2
Josip Radosevic 3
Mathias Greve 5
Simon Hedlund (ud: 89.) 4
Nicolai Vallys 4
Ohi Omoijuanfo (ud: 78.) 4

---

Christian Cappis (ind: 66.) 2
Sigurd Rosted (ind: 78.) UB
Mathias Kvistgaarden (ind: 89.) UB

Det var lige det resultat, ingen af holdene rigtig kunne bruge til noget. Fodbold er bare en finurlig størrelse, for det er ikke mere end et par uger siden, at Niels Frederiksens tropper røg ud af pokalen efter et forsmædeligt nederlag til Aarhus Fremad, og alligevel lå holdet længe søndag aften til at komme i top-6 og komme tæt på medaljepladserne, men så ville Emmanuel Sabbi det anderledes, og så står begge mandskaber i en situation, hvor der igen kan virke langt op til toppen.

I sidste uge var det Yankuba Minteh, som proklamerede, at OB kunne tage guldet, og i dag var det så Emmanuel Sabbi, der slet ikke var tilfreds med at få et point. Efter sin scoring hamrede han ned på sit håndled foran dommeren som tegn på, at han skulle huske at lægge tid til. Det siger noget om, at der spirer en utrolig optimisme i Ådalen for tiden, når det ikke er nok for fynboerne at få et point mod et solidt Brøndby-mandskab.

Det var to af de mest formstærke hold, der krydsede klinger i Odense, men på grund af begge holds dårlige start på sæsonen kunne ingen af dem leve med et nederlag, og alligevel smager et point af samme årsag ikke rigtig af ret meget. Men OB kan da notere, at det nu er otte kampe siden, de tabte, mens Brøndby er gået fra banen i Superligaen ni gange i træk med point.