Kapow!

Der var smæk for skillingen i det midtjyske derby mellem Viborg og FC Midtjylland. Forrygende scoringer af begge hold prægede en meget hårdtspillet kamp. 

Midtjyllands sydkoreanske bomber Cho kom igen på tavlen, mens Franculino Djú sørgede for den anden  midtjyske scoring. 

Indimellem havde Serginho scoret potentielt årets mål, mens Zan Zaletel reddede ét point i land for hjemmeholdet. 

Her følger B.T.s dom. 

Han er et sikkert Superliga-hit! Det har vakt opsigt, at den sydkoreanske landsholdsstjerne er endt i Danmark, og det er egentligt forståeligt nok. For han er klasse. Suveræn hovedstødsscoring. Flot arbejdsindsats. Ingen fine fornemmelser her. Desværre for ham er han gledet ind på et Midtjylland-hold, der leder efter sin identitet. 

Av, Viborgs defensiv havde en virkelig sløj dag på kontoret. Og den her kunne lige så godt have gået til Srdjan Kuzmic. Men det var altså Anyembe, der kvajede sig fuldstændig, da han forærede Midtjylland 2-1-scoringen. Det var så håbløst en aktion af forsvarsspilleren. Det ved han godt selv.

De snakker meget over i Herning og Ikast - men hvad pokker skal det dog blive til? En masse spændende spillere fra hele verden er blevet samlet til en forfejlet omgang Dana Cup. Det er bare ikke godt nok. En så massiv investering i truppen sætter stort pres på træner Thomas Thomasberg. Han har slet ikke leveret. Bedst, som man troede, de havde lukket kampen mod Viborg, så gik det galt igen. 

Haha - det er simpelthen bare løgn! Det må have været alles første tanke, da de så Viborgs Serginho drysse tryllestøv over plænen i Viborg. Årets mål er måske allerede scoret. Det gav ingen mening, alligevel lykkedes det. Den der dribling.... Wow. Mellem benene på Juninho. De to er næppe på julekort.

Viborg fandt frem til noget af det spil, der har gjort dem til Superliga-darlings de seneste sæsoner, og 2-2 hjemme mod ærkerivalerne er bestemt til at leve med. Det er det bare ikke for evigt ambitiøse FC Midtjylland. Det uafgjorte resultat sender dem længere bagud i håbet om at comeback til toppen af Superligaen. Er det for tidligt at sige, at mesterskabet er uden for rækkevidde allerede i september? Tja...