Brøndby fortsætter med at hænge fast i toppen af Superligaen. Søndag eftermiddag løb Randers ind i et nederlag på 0-2, da de gæstede topholdet.

Hverken værterne eller gæsterne skabte særlig mange store chancer i første halvleg. Randers stod for et par muligheder ved Vito Hammershøy-Mistrati på frispark og et forsøg tæt under mål fra Marvin Egho, mens Morten Frendrup på et skarpt indlæg fra Andreas Bruus viste en noget ringe boldkontrol.

Frendrup og holdkammeraterne kom nu alligevel til pause med en føring, da superduoen Jesper Lindstrøm og Mikael Uhre slog til for gud ved hvilken gang. Jesper Lindstrøm drev bolden frem over en halv banelængde, og da Randers-forsvaret med især Simon Graves og Simon Piesinger fejltolkede situationen fuldstændig, kunne Lindstrøm stikke sin makker fri til scoring.

Randers benyttede pausen til at skifte Tosin Kehinde ind, og han var manden bag et ganske fint skud mod Brøndbys kasse, men bolden gik snert forbi, og kort efter gentog Mathias Greve bedriften.

Også Brøndbys indskiftere ville være med, endda endnu mere end Randers', da de afgjorde slaget. Simon Hedlund fik sat Mathias Nielsen fuldstændig med en fiks dribling, og hans aflevering til Anis Ben Slimane skulle blot have en inderside, og det fik den.

Som B.T. kunne løfte sløret for i løbet af ugen, render han rundt med en skade i menisken, men kan godt spille med den. Og det har han besluttet sig for at gøre resten af sæsonen. Den nødvendige operation er udskudt til efter sæsonen, sagde han på tv inden kampen. Den nyhed begejstrer alle Brøndby-fans, for hvor er han dog vigtig. Det fik han vist med sin niende assist i denne sæson.

Karakter: 5


Han var en af tre Randers-forsvarer, der kunne tage den tvivlsomme ære, efter han som en af de nærmeste slet ikke læste hverken Jesper Lindstrøm eller Mikael Uhre, og det blev helt fatalt, da Brøndby-topscoreren på letteste vis løb forbi og bankede bolden i mål. Det kostede, at anfører Erik Marxen fik sit et hvil fra startopstillingen op til den vigtige pokalfinale.

Karakter: 2

Brøndby: 3-5-2

Marvin Schwäbe 4
Hjörtur Hermannsson 4
Andreas Maxsø 4
Anthony Jung 5
Andreas Bruus (ud: 89.) 4
Josip Radosevic 4
Jesper Lindstrøm (ud: 75.) 5
Morten Frendrup 3
Kevin Mensah (ud: 75.) 2
Mikael Uhre (ud: 59.) 5
Andrija Pavlovic 2
Snit: 3,8

---

Indskiftere:

Lasse Vigen (ind: 59.) 3
Simon Hedlund (ind: 59.) 5
Peter Bjur (75.) UB
Anis Ben Slimane (ind: 75.) UB
Sigurd Rosted (ind: 89.) UB

Randers FC: 4-4-2

Patrik Carlgren 3
Simon Piesinger (ud: 67.) 2
Simon Graves (ud: 75.) 2
Mathias Nielsen 2
Tobias Klysner (ud: 67.) 4
Vito Hammershøy-Mistrati (ud: 67.) 4
Lasse Berg Johnsen 4
Mathias Greve 3
Oliver Bundgaard 3
Marvin Egho 4
Nikola Mileusnic (ud: 46.) 2
Snit: 3

---

Indskiftere:

Tosin Kehinde (ind: 46.) 3
Mikkel Kallesøe (ind: 67.) 3
Erik Marxen (ind: 67.) 3
Frederik Lauenborg (ind: 67.) 3
Filip Bundgaard (ud: 75.) UB

Simon Hedlund spillede en virkelig god kamp i Farum sidst, så det var lidt af en overraskelse, at han var fravalgt til denne kamps startopstilling. Det tog han i stiv arm og pillede Mathias Nielsen fuldstændig fra hinanden, da han så kom ind, med en helt igennem lækker finte.

Brøndbys bænk får mere og mere power og betydning. Sidst var det i Farum, de gjorde en forskel, og mod Randers var det igen derfra, at kampen blev lukket. Niels Frederiksen får hver dag noget at tænke over til sine startopstillinger, og det er lige netop den slags, der kan give førstepladser.

Så er der gulddrømme igen i Brøndby. Fem kampe tilbage og maksimalt pres på FC Midtjylland inden deres besøg i Farum mandag aften. Et point adskiller de to tophold inden opgøret dér. Randers er begyndt at rotere i startopstillingen frem mod pokalfinalen, og det koster.

Andre læser også