Formsvage AGF kunne ikke knække oprykkerne fra Helsingør, som fik 0-0 med fra Aarhus i Alka Superligaen.

Nulløsningen betyder, at AGF forbliver på 11.-pladsen med 18 point, mens Helsingør stadig ligger sidst med 13 point.

Fredagens opgør var en jævnbyrdig affære, hvor hjemmeholdets angribere ikke kunne nedbryde Helsingør-defensiven.

Kampens indledning var yderst chancefattig. Første højdepunkt fandt sted efter 25 minutter, da den tidligere Helsingør-spiller Andre Riel sparkede på kassen. Mikkel Bruhn i Helsingør-målet fik dog afværget.

Kort efter var Helsingør millimeter fra at bringe sig foran, men Steffen Rasmussen diskede op med en vanvittig refleksredning på Daniel Stücklers forsøg tæt under mål.

AGF fik bolden i kassen efter 37 minutter, da Niklas Backman rettede Daniel A. Pedersens hovedstød i mål, men dommer Anders Poulsen fløjtede korrekt for offside.

Daniel Stückler var igen tæt på efter 61 minutter, da klumpspil efter et Helsingør-hjørnespark blev farligt, men Stücklers forsøg endte med et AGF-målspark.

Indskiftede Kasper Junker fra AGF gav nyt liv til AGF-offensiven, men angriberen blev i flere omgange afvist af udeholdets defensiv.

Helsingørs Nicolas Mortensen var dog tæt på at blive matchvinder efter 85 minutter, men stolpen stod i vejen.

I overtiden følte AGF-spillerne, at der var straffespark, da en Helsingør-spiller tilsyneladende tog hånden til hjælp i feltet, men dommerens fløjte forblev tavs.

Opgøret på Ceres Park sluttede derfor målløst 0-0 foran de 4192 fremmødte tilskuere.