Der er godt knald på AaB-sportschefen Inge André Olsens kontor i disse dage.

Den norske fodbold-boss er ved at lukke et par handler, og den seneste er en af de rigtig sjove i AaB-sammenhæng. Det er nemlig 18-årige Tim Prica, der ifølge B.T.s oplysninger skifter til AaB.

Efternavnet lyder nok bekendt for Superliga-fans og ikke mindst fans af den nordjyske klub. For det er sønnen til Rade Prica - bomberen fra 2006 til 2007, hvor han bankede kasser ind for AaB.

Nu er det så sønnens tur. Tim Prica kommer til fra Malmö FF, og da hans kontrakt i den svenske klub udløber til vinter, bliver der tale om en mindre transfersum.

Unge Prica skifter nemlig ifølge B.T.s oplysninger allerede nu, og et skifte kan falde endeligt på plads inden for den kommende uge.

Sker det som ventet, får AaB en spiller, som ifølge svenske Aftonbladet blev sendt ud i kulden hos Jon Dahl Tomasson i Malmö FF, da han ikke ønskede at forlænge sin aftale med svenskerne.

Det forlød på samme tid, at Brøndby og andre danske klubber skulle være interesserede i Tim Prica. Men han ender altså i AaB.

Dermed kommer der til at ske en del i det nordjyske i denne uge, hvor også Santiago Ocampos ventes at lande efter to et halvt år i Juventus.