Der er tiltrækningskraft i at spille i Superligaen for Vejle, som nu har fået målmandskabalen i klubben til at gå op.

Med sin nye status som klub i Danmarks bedste række har vejlenserne kunnet overbevise den lejede målmand Nathan Trott om at blive en sæson mere i Nørreskoven.

Det kan B.T. afsløre.

Den unge målmand på 24 år har været en stor gevinst for Vejle, siden han i august tog skridtet til Danmark og kom til 1. division, mens sæsonen for længst var gået i gang.

Ikke desto mindre fik Nathan Trott hurtigt sat sig på pladsen i Vejles mål, og i 20 kampe i rækken fik han holdt buret rent i halvdelen af dem.

Dermed var den engelske målmand stærkt medvirkende til, at Vejle vandt 1. division.

Også i pokalen var det svært at passere Nathan Trott for modstanderne, og i kampene frem mod semifinalen, som blev endestationen, lukkede han kun to mål ind og kunne ellers forlade banen uden at hente bolde fra netmaskerne i fire af fem kampe.

De overbevisende præstationer har vakt interesse fra andre engelske klubber, mens West Ham også egentlig havde planer om at få ham tilbage i Premier League-truppen, men Vejle har kæmpet for at overbevise alle parterne om fidusen i at fortsætte i Superligaen, og det er lykkedes.

Når Nathan Trott har skrevet under, har de tre målmænd, der skal være i truppen i med Lucas Hägg Johansson og Tobias Haahr Jakobsen som reservekeepere.