Issam Jebali kan følge op på sit VM med et skifte til japansk fodbold.

B.T. kan afsløre, at OB har modtaget et bud på den tunesiske landsholdsspiller fra Gamba Osaka og ligger i forhandlinger om et salg af profilen.

OBs sportsdirektør, Björn Wesström, bekræfter B.T.s oplysninger.

»Ja, der findes et bud på ham, og det er der, vi er. Vi er i forhandlinger, men man skal huske, at han er den spiller, som har betydet mest for vores offensive point. Det er en spiller, vi vægter meget, meget højt,« understreger Björn Wesström og tilføjer:

»Man skal tænke på, at vi for første gang i lang tid har mulighed for at komme i top-6, og han er en vigtig spiller for os. Så der er nogle svære overvejelser,« pointerer OB-bossen om Issam Jebali, som i efteråret scorede fire gange og lavede tre assister i Superligaen.

Fynboerne ligger inden forårets kampe på en femteplads med et point ned til FC Midtjylland på den forkerte side af top-6, og Björn Wesström håber egentlig på lav aktivitet i OB denne vinter inden hundeslagsmålene.

»Vi havde en meget stor udskiftning i sommervinduet, og vi synes, at trænerne og spillerne arbejder godt sammen, så vi ønsker kontinuitet. Men så kan der altid komme interessenter udefra,« siger han og bemærker, at OB også har penge til at gøre holdet bedre.

»Hvis der skulle være nogle ekstraordinære spillere, som vi kan få til klubben på pladser, hvor vi kan forstærke os, er min opfattelse, at vi i hvert fald har midler til at forhandle om det,« lyder det fra Björn Wesström.