Viborg styrker Superliga-holdet med to transferer på transfervinduets faldereb, da man allerede har hentet den kroatiske profil Stipe Radic og snart også lukker Malik Abubakari fra Malmö FF.

Men der kan også gå en spiller ud.

B.T. kan afsløre, at Notts County har budt på Alassana Jatta, og klubberne forhandler i øjeblikket om prisen på angriberen. Den engelske klub fører kapløbet lige nu. 

For det er ikke kun League 2-klubben, som forsøger at gafle angriberen.

Alassana Jatta scorede her et vigtigt mål mod FC København. 
Alassana Jatta scorede her et vigtigt mål mod FC København.  Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Vis mere

Både bold.dk og TV 2 Norge har berettet om bud fra Kristiansund, og ifølge B.T.s oplysninger er den norske oprykkerklub stadig inde i billedet, men er blevet overbudt af Notts County.

Det norske medie skriver, at Viborg ønsker 1,1 millioner kroner for angriberen fra Gambia, som har kontraktudløb med Superliga-klubben til sommer.

Alassana Jatta kom til Viborg i sommeren 2019 og har optrådt over 100 gange i klubbens farver.

I denne sæson har han mest været brugt som indskifter, men han fik sig en god oplevelse at gå på vinterferie med, da han i næstsidste spillerunde lavede det afgørende mål i 2-1-sejren over FC København.

To dage før transfervinduets lukning prøver flere klubber at købe ham fri, og det er Notts County, der lige nu ser ud til at løbe med angriberen.