Jordan Larsson har i de seneste uger markeret sig mere og mere positivt for FC København, og spekulationerne om et køb tager til.

I forskellige medier har der været varierende bud på, hvad den lejede offensivspiller skal koste den danske storklub, hvis den beslutter sig for at gøre brug af købsoptionen i Bundesliga-klubben Schalke 04.

Nu kan B.T. fortælle, at beløbet hele tiden har været 2,5 millioner euro, knap 19 millioner kroner.

Et beløb, som for FC København ikke er noget ekstraordinært, og som er langt under, hvad andre tilgange fra de seneste par sæsoners vinduer som Akinkunmi Amoo, Andreas Cornelius, Denis Vavro og Isak Berg Johannesson har kostet.

Jordan Larsson scorede mod Brøndby.
Jordan Larsson scorede mod Brøndby. Foto: Anthon Unger
Vis mere

Det kræver dog også, at FC København og Jordan Larsson skal blive enige om de personlige vilkår.

Men selv om han oppebærer en løn på Bundesliga-vilkår, synes det ikke umuligt at få enderne til at mødes, og træner Jacob Neestrup virkede optimistisk, da han senest satte ord på en mulig transfer efter pokalsemifinalerne, hvor svenskeren havde scoret to gange og været med til at sende sit hold i finalen.

»Det er noget, som 'PC' (sportsdirektør, red.) og jeg og Jordan og hans bagland skal tage,« sagde cheftræneren, og B.T. kan berette, at der nu er en positiv dialog om et køb af spilleren.

»Vi er glade for det, han er begyndt at vise både bredt i banen, men også centralt, hvor han kan løbe dybt. Jeg synes bare, at han er en god spiller,« lød det videre fra Jacob Neestrup, der er vild med Jordan Larssons attitude:

»Han er en spiller med en lækker aggressivitet. Vi har faktisk brug for lige nu, at der er nogle spillere, som er lidt 'dirty' (fræk, red.). Én, der bare siger 'det må du sgu undskylde, jeg trådte dig lige over foden derinde'.«

Siden de udtalelser har den 25-årige Jordan Larsson været en endnu mere vigtig figur på FC Københavns hold med øget spilletid og mål i de seneste to Superliga-kampe mod Brøndby og AGF.

B.T. har forsøgt at få en kommentar fra Jordan Larssons bagland i form af hans agent, Hasan Cetinkaya, men det har ikke været muligt at træffe ham.