FC København forstærker trænerteamet omkring Jacob Neestrup.

Med én, som er direkte udpeget af cheftræneren selv.

B.T. kan afsløre, at sportsdirektør Peter Christiansen på opfordring fra Jacob Neestrup har været på rov i Viborg og ansat Nickolai Lund som ny assistenttræner i FC København med fokus på dødbolde.

Nickolai Lund kommer fra stillingen som assistent- og transitionstræner i sin snart forhenværende klub, hvor han har været tilknyttet førsteholdet siden 2019.

Det var på samme tid, som Jacob Neestrup - også 35 år - blev ansat som cheftræner i domkirkebyen, og den nykårede mestertræner fandt hurtigt ind i et frugtbart og tillidsfuldt samarbejde med den hårdtarbejdende Nickolai Lund.

Den tid har Jacob Neestrup ikke glemt, så da han skulle pege på sommerens første forstærkning af FC København, dukkede Nickolai Lunds navn op, og det er lykkedes at vriste ham fri fra Viborg, hvor han nyder stor respekt.

Nickolai Lund vil i FC København indgå i et team af andre assistenttrænere, der tæller Hjalte Nørregaard og Stefan Madsen samt målmandstræner Kim Christensen.

Mens FC København nu er i gang med at forme næste sæsons hold, mangler Viborg den sidste kamp, når FC Midtjylland fredag kommer forbi til et stort lokalbrag om en europæisk plads.