Den danske landsholdsspiller Riza Durmisi er blot få detaljer fra at skifte Brøndby ud med den spanske klub Betis.

Det har været et fantastisk år for Brøndbys Riza Durmisi med storspil og en fast plads på det danske landshold. Nu sætter venstre backen kronen på værket. Han skifter den københavnske vestegn ud med Andalusien og den spanske klub Betis.

Ifølge BTs oplysninger er et skifte så godt som en realitet. Det er således blot de sidste detaljer, der mangler, inden landsholdsspilleren kan iklæde sig den grøn- og hvidstribede Betis-trøje.

Betis har udløst Riza Durmisis frikøbsklausul, der lød på 15 millioner kroner. Brøndby er dermed allerede så godt som i land i forhold til de 17 millioner, klubben skal have i kassen fra spillersalg denne sommer.

BT har været i kontakt med Riza Durmisis mellemmand, Nikola Juric, men han har ingen kommentarer til det forestående klubskifte.

Betis, der hører hjemme i den sydspanske storby Sevilla, blev i den forgangne sæson nummer 10 i den spanske liga.

OPDATERET:

Brøndby har, efter at BT har skrevet om den forestående transfer lagt følgende meddelelse ud på sin hjemmeside:

»Der er i dag spekulationer i medier om, at Riza Durmisi er tæt på at blive solgt til udlandet. Brøndby IF kan bekræfte, at der er dialog med flere udenlandske klubber omkring et salg af Riza Durmisi. Såfremt et salg gennemføres til en af disse klubber, vil det påvirke årets resultat før skat positivt med et tocifret millionbeløb,« skriver Brøndby og fortsætter:

»Gennemføres der umiddelbart ikke et salg af Riza Durmisi til en af de ovenstående interesserede klubber, forventer Brøndby IF fortsat interesse fra andre udenlandske klubber frem til og med den 31. august 2016, hvor sommerens transfervindue lukker,« lyder det fra klubben, der ikke har yderligere kommentarer til historien.

Det er ikke bare Betis, der satser på at lukke en handel omkring Riza Durmisi. En anden spansk klub, Celta Vigo, har endnu ikke opgivet håbet om at få den hurtige landsholdsback i stalden.