Brøndby har ledt efter en ny rutineret målmand, og han er nu fundet.

De danske mestre har ifølge B.T. fået en aftale på plads med Lyngbys tidligere målmand Thomas Mikkelsen.

Han får en et-årig kontrakt og bliver dermed den erfarne mand, som Brøndbys to unge målmænd skal læne sig op ad.

Thomas Mikkelsen har de seneste tre år spillet i Lyngby, og det blev endda til en landsholdsudtagelse, da Danmark blev hårdt ramt af et coronaudbrud.

Men denne sommer udløber Thomas Mikkelsens aftale i Lyngby, og det har været officielt i et stykke tid, at han ikke ville fortsætte i klubben.

Til gengæld skifter han til Brøndby, hvor han skal hjælpe og kæmpe med unge Mads Hermansen og Jonathan Ægidius om pladsen i målet.

Det ventes ifølge B.T.s oplysninger at blive officielt inden længe, at Brøndby har hentet den 37-årige målmand, og han skal efter planen være andenmålmand efter Mads Hermansen.

Dermed fortsætter Thomas Mikkelsen altså sin karriere i Superligaen, selvom Lyngby rykkede ned i den forgangne sæson. Oven i købet kan Thomas Mikkelsen, hvis han - trods planer om det modsatte - skulle tiltvinge sig pladsen som førstemålmand, også være med til at spille Brøndby i Champions League.

Brøndby er som dansk mester sikret minimum Europa League, men kan også med sejr over to kampe mod en enkelt modstander lande i det fineste europæiske selskab.