Det var Lyngbys lokale rigmænd omkring sportschef Birger Jørgensen, der fredag eftermiddag reddede Lyngby ved at udbetale den manglende løn til spillerne, men hvad der derefter skal ske, er endnu ikke afgjort.

Det bliver angiveligt afgjort hen over weekenden og senest i begyndelsen af næste uge, når parterne finder ud af, hvem der skal stå for den langsigtede drift, og her er både Aston Villa og Aldo Petersen angiveligt stadig i spil.

Torsdag forlød det ellers, at Aldo Petersen var ude af billedet, men fredag har han og de lokale investorer ifølge BTs oplysninger atter været i kontakt om et samarbejde, hvilket Birger Jørgensen og co. nu vil overveje.

Både Aldo Petersen og Aston Villa arbejder på en langsigtet forretningsstrategi, og begge parter har været vidt omkring i undersøgelserne af, hvordan der kan skabes en stabil forretning. Aldo Petersens bud handler blandt andet om at etablere en forretning, der ikke kun bygger på fodbold, men også inddrager blandt andet byggegrunde omkring stadion, mens Aston Villa kommer med blandt andet en gigantisk kapital i ryggen fra den kinesiske ejer og tankerne om at sende spillere på græs i Danmark. Forbilledet er FC Midtjylland, som har et lignende samarbejde med Brentford fra den næstbedste engelske række.

Ifølge BTs oplysninger kommer en Aston Villa-delegation på tirsdag til Danmark for at gennemgå de sidste detaljer – forretningens svar på et lægetjek til allersidst i forbindelse med et spillerskifte, for nu at sige det populært.