AGF har sat alle sejl ind på at lande Jesper Hansen som afløser for Kamil Grabara.

B.T. kan afsløre, at aarhusianerne har lagt flere bud på FCM-målmanden, og kilder i den aarhusianske klub fortæller, at der er en stor tro på enighed om en aftale.

Men sådan har det på ingen måde været, siden AGF ifølge B.T.s oplysninger for 14 dage siden tog kontakt til FC Midtjtylland og officielt rettede henvendelse for at hente den tidligere landsholdsmålmand, der har et år tilbage af sin kontrakt med ulvene.

I første omgang prøvede ledelsen i AGF at bluffe sig til et transferscoop med et 'bud' på nul kroner. De hviie spillede på, at FC Midtjylland ingen interesse havde i at beholde en løntung og 36 år gammel målmand, der er blevet skubbet ud på bænken som følge af Jonas Lössls ankomst i vinter. Og som selv vil væk i jagten på spilletid i de sidste år af karrieren.

Jacob Nielsen og AGF har prøvet at få Jesper Hansen gratis.
Jacob Nielsen og AGF har prøvet at få Jesper Hansen gratis. Foto: Henning Bagger
Vis mere

Men aarhusianernes træk var læst, og det samme har de efterfølgende planer fra Aarhus været.

For efter nummeret med at lokke ulvene til at slippe Jesper Hansen gratis kom AGF tilbage med et nyt bud, der denne gange også involverede penge. Det lød på 500.000 kroner. Men igen måtte de tage hjem til Ceres Park uden en ny førstemålmand. Så fremdeles er direktør og sportschef hos AGF, Jacob Nielsen og Stig Inge Bjørnebye, blevet ved.

Tirsdag kom der så endelig et gennembrud i forhandlingerne, da de aarhusianske herrer i jakkesæt lagde et bud på 2,5 millioner kroner, og beskeden var, at nu kunne parterne begynde at snakke om en reel transfer.

Jacob Nielsen og Stig Inge Bjørnebye virker ifølge B.T.s oplysninger overbeviste om, at de med en halv million kroner mere i posen endelig kan afslutte deres desperate jagt på Jesper Hansen inden for en overskuelig tid.