AGF-profilen Casper Højer er tættere på at kunne opfylde sin drøm om et skifte til udlandet.

Ifølge B.T.s kilder i AGF er aarhusianerne blevet enige med den tjekkiske storklub Sparta Prag omkring et salg af venstrebacken.

De sidste detaljer mangler endnu at falde på plads, men bestyrelsen er blevet informeret omkring det forestående salg af 26-årige Højer.

Også tyske Schalke 04, der netop er rykket ud af Bundesligaen, var meget interesseret, men de kunne ikke blive enige med AGF omkring prisen.

Foto: Henning Bagger
Vis mere

Dermed tyder meget på, at Højer langt om længe kan kalde sig udenlandsprofessionel efter en længere føljeton.

For den udenlandske interesse for Højer er bestemt ikke ny.

Over flere omgange har der været bud efter ham fra europæiske klubber, men indtil videre har AGF sagt nej til bejlerne, der blandt andet har talt kroatiske Dinamo Zagreb, som B.T. tidligere har kunnet fortælle om.

Casper Højer var en del af det AGF-mandskab, der søndag vandt 1-0 ude over Randers i mesterskabsspillet.

Falder handlen på plads, er der udsigt til et dansk lokalderby i Prag, da den tidligere Sønderjyske-spiller Alexander Bah tørner ud for rivalerne Slavia Prag.

Sparta Prag ligger i øjeblikket på tredjepladsen i den tjekkiske liga, hvor netop Slavia fører suverænt og allerede kan kalde sig mester.

Casper Højer kom til AGF i 2018 fra Lyngby. Siden har han etableret sig på Superligamandskabet, hvor han er blevet en profil med sit stærke venstreben.

Han har en fortid i Brønshøj og FCK, hvor han spillede ungdomsfodbold.