Superliga: FC København-AaB. Stor utilfredshed med en dommerkendelse. Kenneth Emil Petersen i diskussion med dommeren i midten Kasper Pedersen. (Foto: Keld Navntoft/Scanpix 2015)
Superliga: FC København-AaB. Stor utilfredshed med en dommerkendelse. Kenneth Emil Petersen i diskussion med dommeren i midten Kasper Pedersen. (Foto: Keld Navntoft/Scanpix 2015) Foto: Keld Navntoft

Kent Nielsen genforenes med en af sine yndlingsspillere.

I torsdags meddelte AaB’s forsvarsgeneral, Kenneth Emil Petersen, at tiden er inde til at prøve noget nyt efter næsten syv år i det nordjyske.

Og nu er rammerne til det næste kapitel i den 30-årige københavners karriere fundet. Ifølge BTs oplysninger skriver midtstopperen onsdag middag under på en aftale med OB.

Han bestod tirsdag lægetjekket med fynboerne. Dermed genforenes Kenneth Emil Petersen med cheftræner Kent Nielsen. De to havde et fortrinligt samarbejde i AaB, og Kenneth Emil Petersen var én af grundpillerne på Nielsens mandskab, der i sæsonen 2013-14 både vandt Superligaen og pokalturneringen.

I OB har man længe ledt efter en forsvarsspiller med den rutine og de lederegenskaber, som Kenneth Emil Petersen render rundt med. Fynboerne har i flere omgange i indeværende sæson vist rystende forsvarsspil, så en spiller af Kenneth Emils kaliber har sikkert stået øverst på ønskesedlen i dette transfervindue. I første omgang er det planen, at Kenneth Emil Petersen først bliver fynbo til sommer, hvor hans kontrakt med AaB løber ud.

Men OB vil sandsynligvis forsøge at købe forsvarsspilleren fri her og nu – ligesom tilfældet var, da odenseanerne hentede angriberen Anders K. Jacobsen i sommer.

BT har forgæves forsøgt at få en kommentar fra OBs sportsdirektør, Jesper Hansen.

Kenneth Emil Petersen skiftede til AaB fra AC Horsens, hvor han i øvrigt også spillede under Kent Nielsen, i 2009.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.