Randers og Helsingør er fortsat side om side i bunden af Superligaen efter uafgjort i indbyrdes opgør onsdag.

De to bundhold i Alka Superligaen, Randers og Helsingør, kunne onsdag aften i Randers gå fra banen med resultatet 0-0.

Randers havde før onsdagens opgør kun scoret tre mål på hjemmebane i sæsonen. Det blev der ikke lavet om på i bundopgøret mod Helsingør, der i de første tre forårskampe havde lukket hele 14 mål ind.

End ikke et straffespark i anden halvleg kunne afhjælpe den dårlige hjemmebanestatistik for Randers.

Det uafgjorte resultat var meget symptomatisk for bundopgøret. For selv om Randers i store dele af kampen havde det spillemæssige overtag, så var det ikke mange chancer, der tilfaldt de to mandskaber.

Det uafgjorte resultat betyder, at begge hold forbliver à point i bunden af Superligaen, nu med hver 17 point. Begge mandskaber har tre point op til Lyngby på 12.-pladsen.

En chancefattig første halvleg startede med et overtag til hjemmeholdet.

Det var dog udeholdet, der kom frem til kampens første store chance efter 23 minutters spil. Helsingørs venstrekant Adnan Mohammad hamrede til bolden, så den først ramte overliggeren, dernæst stolpen og til sidst mållinjen.

Efter et kvarter i anden halvleg nedlagde Helsingørs Patrick Olsen Randers' Jakob Johansson i eget felt.

Til Helsingørs store held lykkedes det dog ikke Randers' midterforsvarer Kasper Enghardt at passere keeper Mikkel Bruhn på straffesparket.

Selv om Randers havde meget af spillet efter det brændte straffespark, så blev det kun til få chancer resten af halvlegen.