Brøndby skriver i en selskabsmeddelelse, at man er i dialog om et nært forestående salg af Jesper Lindstrøm.

Dermed ser den 21-årige profil ud til at være meget tæt på et skifte.

Lindstrøm var en af profilerne på det Brøndby-hold, der vandt det danske mesterskab i den forgangne sæson for første gang i 16 år.

Som følge af opjusterer Brøndby forventningerne til årets regnskab med op til 30 millioner kroner.

Før var forventningen et overskud på mellem 35 til 65 millioner kroner. Nu lyder forventningen, at der kommer et plus på mellem 65 og 95 millioner.

21-årige Jesper Lindstrøm spillede 31 kampe og scorede 10 mål på tværs af alle turneringer i den forgangne sæson. Han blev kåret som årets unge spiller i ligaen af et ekspertpanel.

Den teknisk stærke spiller var også med til at spille Danmark videre fra gruppespillet ved U21-EM, og efter sæsonafslutningen deltog han i kvartfinalenederlaget til Tyskland i samme turnering.

Lindstrøm fik debut for A-landsholdet i november sidste år, da et coronaramt dansk mandskab mødte Sverige på Brøndby Stadion.

Brøndby har allerede mistet nogle af sine vigtige brikker fra mesterskabssæsonen.

Forsvarsspilleren Anthony Jung er taget til Werder Bremen, målmanden Marvin Schwäbe har fortsat karrieren i FC Köln, mens midtbanespilleren Lasse Vigen er rykket til Zulte Waregem.

Til gengæld har Brøndby fået tilgang af amerikaneren Christian Cappis, der senest har spillet for Hobro, og den nu tidligere Lyngby-målmand Thomas Mikkelsen.