Foto: Henning Bagger

Brøndby-træner Thomas Frank afviser, at han var mere presset end normalt i tv-interview efter nederlaget til Sønderjyske.

Thomas Frank virker normalt som en rolig og fattet træner, når han bliver interviewet efter en fodboldkamp. Men i et interview på Canal 9 efter 1-3-ydmygelsen mod Sønderjyske søndag viste han tegn på usædvanlig frustration.

Tv-værten Mette Cornelius ville have svar på et kritisk spørgsmål fra kampen, men Brøndby-træneren forsøgte at tage styringen, da han gerne ville begynde et andet sted.

 

Thomas Franks måde at håndtere interviewet på fik opmærksomhed på de sociale medier, og interviewet leder hen på spørgsmålet, om han føler sig mere presset i trænersædet.

»Jamen, jeg føler mig hverken mere eller mindre presset, end jeg har været i de seneste to og et halvt år. Det er en præmis, når man er i den her klub, at når man vinder fodboldkampe, er det fantastisk. Og vi ville have ligget på en andenplads med en sejr over Sønderjyske. Nu leverede vi en dårlig præstation og tabte, og så begynder man at snakke om alt muligt andet,« siger han.

»Der er nogle, der siger, at man er under konstant pres, når man er Brøndby-træner. Så er man mere eller mindre under pres, når man taber en fodboldkamp? Det ved jeg ikke. Jeg lever fint med presset, og jeg har det godt med at gå på arbejde hver dag.«

madsen

Thomas Frank reagerede skarpt på et spørgsmål fra tv-værten om, at han skulle være gået i forsvarsposition under interviewet.

Du føler ikke, at du gik i forsvarsposition?

»Det er svært. Er det ikke andre, der skal vurdere, om jeg gjorde det? Det, synes jeg ikke, jeg gjorde. Interviewet forløb, som det gør efter en kamp, og længere er den ikke,« siger Thomas Frank.

Kan du nikke genkendende til, at du virkede mere presset eller aggressiv?

»Nej, folk, der kender mig godt, ved, at jeg også har et temperament, og at jeg ikke var tilfreds med tingenes tilstand efter kampen. Og så vil der altid være interview, hvor mediet og jeg har hver vores agenda, så det ser jeg ikke som noget stort problem. Sådan er det,« forklarer han videre.

Er den måde, du udtrykte dig på i interviewet med Canal 9, udtryk for ekstra frustration?

»Nej, på ingen måde. Der var vist også et Ståle-interview, hvor vi også begge prøvede at tage en agenda. Så nej, det synes jeg ikke,« siger han.

Thomas Frank bemærker, at Brøndby har leveret fine resultater mod Sønderjyske i de fem foregående kampe, og at Sønderjyske viste en energi i de første 60 minutter, som de ikke viste i de foregående to kampe.

»Det er op og ned, hvornår man rammer den fysiske top-præstation, og det gjorde vi ikke mod Sønderjyske, og så tabte vi. Hele humlen er, at det skal gøre ondt og være irriterende at tabe en fodboldkamp, men omvendt er du nødt til at komme videre. Hvis den hænger for længe i kroppen, kan vi ikke holde fokus på næste kamp. Så vi skal være forbandede, men hurtigst muligt få den ud af kroppen og komme videre derfra,« siger han.

Dumic

Brøndby er i øjeblikket hårdt ramt af skader i midterforsvaret, men der er måske udsigt til forstærkning til hjemmekampen på søndag mod Randers.

»Daniel Agger er i bedring, og vi tror og håber på, at han bliver klar til søndag. Vi følger hans situation dag for dag, men vi må vente på den endelige afklaring,« siger Thomas Frank.

Brøndby er pt. på Superligaens femteplads, og der er tre point op til AaB på andenpladsen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.