Det kan blive en meget dyr tur til fodbold på Brøndby Stadion, hvis tilskuere overvejer at sætte fut i romerlys eller raketter.

Superligaklubben Brøndby har efter flere episoder med ballade på tribunerne valgt at stramme op på både regler og bøder, når klubben afvikler kampe på hjemmebane.

Det mest opsigtsvækkende ved det nye regelsæt for tilskuerne på Brøndby Stadion er nye bøder, hvis man enten forsøger at brænde fyrværkeri af eller blot forsøger at smule det ind ved indgangen.

Hvor det tidligere førte til karantæne, hvis en fan tændte et romerlys, er straffen nu en bøde på 5000 kroner. Det samme gælder, hvis man bliver fanget i indgangen med en raket og lignende - eller hvis man kaster genstande ind til spillerne på banen.

Tilskuere på Brøndby Stadion, der finder på at løbe ind på banen, kan samtidig se frem til en bødestraf på 10.000 kroner.

Læs hele det nye ordensreglement her

Det er ikke kun på hjemmebanen, at Brøndby vil de gentagne uroligheder ved klubbens kampe til livs. Således sendte Brøndby tidligere nye krav til forbedringer af de øvrige Superligaklubbers udebaneafsnit ud til konkurrenterne. Det fik dog en blandet modtagelse fra flere sider.