Lyt til artiklen
Det er gået stærkt for Brøndbys venstre back Riza Durmisi. På et år er han gået fra at være ungdomsspiller med kontraktudløb til at være fast mand og nu rygtet til udenlandske klubber. 

Onsdag skrev den store franske avis L'Équipe, at Toulouse er interesseret i den 20-årige spiller med makedonske rødder, og også tyrkiske medier melder om interesse i Brøndby-spilleren fra storklubben Fenerbahce. 
 
- Jeg har snakket lidt med min agent her til morgen. Han sagde, at der er interesse, men der er ikke noget konkret endnu, lyder det fra Riza Durmisi, der befinder sig i netop Tyrkiet - dog bare på ferie.  

Herfra fortæller backen, som har 36 Superliga-kampe under bæltet, at han føler sig klar til udlandet, men pilen peger mest i retning af, at han bliver i Brøndby.

- Rent mentalt er jeg klar til udlandet, men det er ikke noget, jeg vil tænke på. Jeg har stadig to år tilbage af min kontrakt i Brøndby. Men det er da fedt, at der er andre klubber, som anerkender mit spil og er interesserede i det, de ser. 

Han fortsætter:
 
- Jeg glæder mig til at spille europæisk med Brøndby i næste sæson. Det vil jeg gerne have med på mit CV. Og jeg er sikker på, at vi spiller med om medaljer i den kommende sæson, så jeg kan ikke lige se, at jeg skal videre til udlandet allerede nu. Men det er altid fedt at blive sat i forbindelse udenlandske klubber, og jeg vil da ikke udelukke, at det kan komme til at ske. Det er en drøm for mig at komme til udlandet og prøve mig af i de bedste rækker, tilføjer Riza Durmisi, inden han slutter: 
 
- Jeg spiller i Brøndby - også i næste sæson. Det er jeg 100 procent sikker på.