Lyt til artiklen

16-årige Oscar Schwartau har fået sit seniorgennembrud hos Brøndby. Og hans transferaktie er stødt stigende i dette efterår.

Stortalentet er allerede blevet noteret hos flere udenlandske klubber.

Ifølge B.T.s podcast Transfervinduet er det italienske og spanske klubber, der har noteret sig offensivspilleren og set nærmere på hans talent.

Indtil videre er der ingen officielle forespørgsler på Schwartau, der i sommer satte sit navn på en treårig aftale med Brøndby.

Som Transfervinduet forstår det, er det langtfra sikkert, at Brøndby ville være klar til at slippe talentet, skulle der komme et bud på ham. Klubbens økonomi har udviklet sig i en positiv retning, og det betyder, at man er i stand til at holde på sine talenter i højere grad.

Internt i klubben satser man på, at han også spiller i den blå-gule trøje i de kommende sæsoner.

Brøndby-talentet er indtil videre noteret for to scoringer for Superliga-holdet. Den første kom i august i 2-0-sejren over OB, mens han kom på tavlen i starten af oktober i 3-3-kampen mod Lyngby.

Søndag får han igen mulighed for at gøre sig bemærket, når han sammen med resten af Brøndby-holdet møder ærkerivalerne FC København i det klassiske københavnerderby, der spilles klokken 14 i Brøndby.

Det opgør kan du følge før, under og efter her på bt.dk.