'Her er en historie om en virus fra Wuhan. Den er kommet her til Danmark, bekymringslisten den er lang.'

Kasper Fisker sidder med sine børn, iklædt pyjamas og foran pejsen, mens han synger til kameraet.

Den 31-årige Brøndby-spiller har brugt coronaperioden derhjemme sammen med familien, og lørdag morgen sprang han så ud som sanger.

'Bliv hjemme-sangen' hedder sangen, som Kasper Fisker synger, der er lavet på melodien fra Anders Matthesens sang om Quang. Hans søster har skrevet teksten.

Sangen er skrevet, som titlen antyder, i tråd med regeringens og myndighederens anbefalinger om ikke at opholde sig flere personer sammen i det offentlige rum og i stedet blive hjemme, mens coronavirussen fortsat spreder sig i Danmark.

Sangen har Kasper Fisker delt i en kortere version på Twitter og en længere version på Instagram, hvor teksten også er delt. Derudover har Kasper Fiskers hustru, Stephanie Fisker, der blandt andet er vært for den populære podcast 'Anden til venstre', delt videoen med sine 34.000 følgere.

Fodboldfans landet over må i øjeblikket væbne sig med tålmodighed på, at de danske ligaer på et tidspunkt bliver genoptaget. Lige nu handler det dog om at holde afstand til hinanden, som Kasper Fisker synger:

'Så brug nu bare FaceTime, og lad os være sammen. Hver for sig.'