Brøndbys populære sportsdirektør, Troels Bech, forlader vestegnsklubben til nytår.

Det oplyser Brøndby mandag morgen, og det er angiveligt Bechs egen beslutning at stoppe.

Bestyrelsesmedlem og hovedaktionær Jan Bech Andersen begræder fynboens afgang.

'Vi er kede af, at Troels har valgt at stoppe i Brøndby IF. Vi har været meget tilfredse med hans arbejde, og de resultater, han har skabt i samarbejde med Alexander Zorniger, de taler for sig selv. Derfor ville vi også have foretrukket, at Troels fortsatte i Brøndby IF, men når man kender Troels, så ved man også, at når han har besluttet sig for at stoppe, så er det sådan, som det desværre må være,' siger Jan Bech Andersen i en pressemeddelelse.

'Jeg vil gerne benytte lejligheden til personligt og på vegne af den samlede bestyrelse at udtrykke vores store taknemmelighed og respekt for Troels’ indsats og bidrag til at føre Brøndby IF tilbage til den absolutte top af dansk fodbold. Vi ønsker ham al mulig held og lykke med, hvad han i fremtiden beslutter at bruge sit store og brede talent på.'

Troels Bech vil fra dags dato indgå i en arbejdsgruppe sammen med Formandsskabet bestående af Jesper Møller og Morten Albæk samt Jan Bech Andersen med formålet om at ansætte en ny sportsdirektør.

'Nu begynder vi i bestyrelsen arbejdet med at finde den kommende sportsdirektør, og her vil Troels bidrage væsentligt i vores arbejde. Rollen som sportsdirektør er afgørende for, at vi lykkes med store dele af strategi 6.4, så vi vil bruge den tid, der skal til, for at sikre, at vi finder den helt rigtige kandidat,' siger Jan Bech Andersen.