Lyt til artiklen

Brøndby besejrede søndag aften AGF 1-0 i Superligaens første spillerunde på en sen scoring fra Anis Slimane.

Det lignede længe en pointdeling, men en sen scoring sikrede søndag aften Brøndby en planmæssig sæsonstart mod AGF.

Midtbaneprofilen Anis Slimanes skud blev rettet af i det 79. minut og snød en ellers velspillende Jesper Hansen i AGF-målet, så Brøndby kan glæde sig over en 1-0-sejr i første runde af den nye superligasæson.

Det blev en intens og ganske underholdende affære på Brøndby Stadion, selv om det tekniske niveau ikke altid var i top, og der blev lavet en del fejl særligt i første halvleg.

Brøndby dominerede med stor boldbesiddelse og bevægelighed en fysisk præget affære, der havde chancer til langt flere mål, men begge hold manglede kvalitet på den sidste tredjedel.

Det var AGF's første kamp med Uwe Rösler som cheftræner, efter tyskeren denne sommer har afløst David Nielsen, men der blev ikke revolutioneret noget hos aarhusianerne.

AGF bød ind med den velkendte fysik og viste til tider også lovende takter i spillet, men slutproduktet og skarpheden manglede.

I Brøndby blev der skrevet historie, da Oscar Schwartau startede inde for Brøndby og således blev klubbens yngste debutant nogensinde i en alder af 16 år og 61 dage.

Ud over den purunge angriber gav Brøndby debut til nyindkøbet Sebastian Sebulonsen, mens AGF havde tre debutanter i form af Tobias Mølgaard, Mads Emil Madsen og Sigurd Haugen.

Fra første fløjt var det tydeligt, at der manglede nogle relationer på begge mandskaber.

En del fejlafleveringer og misforståelser gav en til tider rodet første og ganske uskøn første halvleg.

Brøndby steppede op efter pausen og belejrede i perioder AGF-feltet og brændte en række store tilbud.

Underholdningsværdien var langt større i anden halvleg, hvor tempoet var højere, fejlene færre og spillet mere sammenhængende.

Det bølgede frem og tilbage med muligheder i begge ender, og 11 minutter før tid kom forløsningen for Brøndby, da bolden blev rettet af og strøg i mål, så Anis Slimane blev matchvinder.

/ritzau/

Og du kan genopleve LIVE-bloggen her: