Lyt til artiklen

FC Nordsjællands topscorer er mere velkommen i Superligaen end hjemme i Twente, der ikke er interesserede i at beholde ham.

Selvom FC Nordsjælland ikke i tide gjorde brug af sin købsoption på sin hollandske topscorer, Joshua John, kan den målfarlige kantspiller alligevel være at finde i Superligaen fra den kommende sæson. Nu er det således ikke bare FC Nordsjælland, men også Brøndby, der ifølge sporten.dk's hollandske kilder er interesserede i den målfarlige kantspiller.

Sidst i maj sagde Joshua John til FC Nordsjællands hjemmeside, at han godt kunne se sig selv fortsætte i klubben, selvom han ifølge sin kontrakt skulle tilbage til Twente, der har kontrakt med ham frem til sommeren 2014. Hollænderne er imidlertid ikke ret interesserede at få ham tilbage og er ifølge meldingerne parate til at sælge ham for en pris, der hverken vil skræmme FC Nordsjælland eller Brøndby.

I Nordsjælland er der stadig ledigt til ham på venstrekanten, hvor han utvivlsomt også vil kunne spille sig på holdet i Brøndby, der - hvis Jens Stryger Larsen vælger at forlade klubben på en fri transfer - reelt er uden oplagte spillere til den position.