Uheld på uheld.

Sådan kan Brøndbys søndag aften nok beskrives. For Niels Frederiksen kunne fra sidelinjen se flere spillere udgå mod AGF med skader.

I kampen blev der kæmpet intenst, og det kostede - måske - midtbanespilleren Kasper Fisker endnu en grim skade. Han røg i græsset efter en duel, hvor hans mange klap i græsset hurtigt signalerede, at den var helt gal.

På sidelinjen kom han på benene, men han var ikke i stand til at fortsætte. Første melding fra manden selv til TV3 Sport lød, at han frygter, der er noget med korsbåndet.

Panderynkerne stoppede dog ikke her for hjemmeholdet. I anden halvleg måtte også Kevin Mensah udgå med en skade i en uge, hvor Hany Mukhtar på kampdagen også blev meldt på vej væk fra Vestegnen.

Godt nok har han endnu ikke spillet i efteråret, men på sit topniveau har han vist, hvorfor han var så vigtig for Brøndby med sin kreativitet og kvalitet.

Netop det manglede mod AGF, der også kæmpede hårdt. For skulle nogen have været i tvivl om intensiteten i kampen, blev det da understreget fra start.

David Nielsen løb sin klassiske tur ned til AGFs fans. Til stor jubel for dem og tilsvarende piben fra de gul-klædte, som han kækt vinkede til. Noget, der blot medførte en endnu højere volume , og den blev ved kampen igennem.

Der var dramatik for alle pengene. Især da Niklas Backman i første halvleg tog et skud fra Dominik Kaiser med ansigtet. Han fløj til jorden i feltet, og spillet blev afbrudt.

Til store protester fra både Sydsiden, Brøndby-spillerne og mange fans på de sociale medier.

Noget der gentog sig mod slutningen af første halvleg, hvor et skud fra Josip Radosevic drønede bolden mod mål.

Den ramte en AGF-spiller i hovedet, og igen blev det takseret til en hovedskade, og spillet blev afbrudt til de gul-klædtes store frustration.

På den sidste del af banen manglede Brøndby dog det sidste, og det udnyttede AGF, der i stedet slog til i den anden ende i midten af anden halvleg.

Efter et godt angreb endte bolden for fødderne af Bror Blume, der hamrede til kuglen. Den blev rettet af, fløj ind bag Marvin Schwäbe og efter en fejl af Brøndby-keeperen kunne også Jakob Ankersen score til 2-0, og Patrick Mortensen sluttede kampen med et mål til 3-0 til gæsterne, som kunne tage alle tre point med hhjem, efter en kamp der nok har givet Niels Frederiksen meget at tænke over.

I første omgang krydser han nok fingre for opløftende meldinger fra lægestaben de næste dage.