Der er torsdag aften hentet forstærkning på Vestegnen.

Brøndby IF har netop meddelt, at klubben henter Besar Halimi tilbage til klubben. Det fremgår på siden 'Brøndby Indefra' og på klubbens hjemmeside.

Hos Brøndby Indefra er der lavet en video af den 23-årige midtbanespiller, der kort og kontakt siger: »Jeg er tilbage.«

Brøndby IF havde sidste sæson lejet Besar Halimi i tyske Mainz 05, og i første omgang vendte han tilbage til den tyske klub, efter lejeaftalen udløb.

Nu er han dog tilbage i Alexander Zornigers trup, og Besar Halimi har fået en kontrakt på to år, skriver Brøndby IF på klubbens hjemmeside.

»Han kender vores spillestil og de krav, der bliver stillet til den enkelte spiller og holdet. Derfor kan han træde direkte ind i truppen og være med til at gøre os endnu klarere i vores udtryk og nå de mål, vi i fællesskab stræber efter,« siger Brøndby IFs sportsdirektør Troels Bech.

Også Besar Halimi er glad for at være tilbage på Vestegnen.

»Jeg er utrolig glad for at være tilbage i Brøndby IF. Det tog et stykke tid før det kunne blive muligt, men at være tilbage med drengene og at få muligheden for at spille på Brøndby Stadion og for klubbens fantastiske fans igen er helt utroligt. Sidste sæson var den bedste i min karriere, selvom den ikke endte, som vi ønskede. Vi vandt pokalen som et hold og havde så mange gode øjeblikke, så jeg glæder mig til at blive en del af holdet,« siger han til Brøndbys hjemmeside.