B.T. kunne i begyndelsen af maj afsløre, at Jan Bech Andersen har holdt møde med den spanske sportsdirektør, Miguel Torrecilla.

Det gjorde formanden i Brøndby i begyndelsen af april, og siden er spanierens navn også blevet bragt i spil i den danske klub af spanske medier – senest onsdag, da det spanske medie La Voz de Asturias skrev, at Superliga-klubben har forhandlet med Miguel Torrecilla om et job på Vestegnen i de foregående uger.

B.T.s kilder melder dog entydigt, at det ikke passer. Der er ingen jobforhandlinger i gang med den 53-årige tidligere sportsdirektør fra en række store klubber i Spanien som Real Zaragoza, Sporting Gijon, Real Betis og Celta Vigo.

Jan Bech Andersen gjorde det da også tydeligt over for B.T., at Miguel Torrecilla ikke var i spil til et job som sportsdirektør i klubben som afløser for fodbolddirektør, Carsten V. Jensen.

»Jeg kan kategorisk afvise, at der er nogen planer om udskiftning,« lød det fra Jan Bech Andersen, som forklarede mødet med disse ord:

»Jeg drikker kaffe med mange mennesker og er nysgerrig med henblik på at uddanne mig selv.«

»Dét er specifikt omkring det spanske og det portugisiske marked samt scouting i ungdomsrækkerne på den iberiske halvø, hvor der går en bro til Afrika og Sydamerika, hvor vi måske kan jagte den næste Diomande (Ousmane Diomande, som FCM solgte for over 70 millioner kroner, uden han debuterede på førsteholdet, red.)

Miguel Torrecilla har som sportsdirektør haft varme forbindelser til Danmark, da han i tidernes morgen hentede Michael Krohn-Dehli, Daniel Wass og Riza Durmisi til spansk fodbold.