Brøndby har en ny 'officiel partner' på plads.

Onsdag meddeler Superligaklubben og Danske Spil, at man i fremtiden har indgået en ny aftale.

Aftalen gælder i de tre kommende sæsoner og gælder for både Brøndbys herre- og kvindehold - og den er blevet fuldført under særlige forhold.

»Normalt når man indgår en aftale af denne kaliber, så markeres det ved en fælles underskrifts- og fotoseance, afsluttet med et solidt håndtryk, men det har vi undladt denne gang på grund af corona-epidemien. I stedet har vi underskrevet hver for sig, men det ændrer ikke ved, at det forsegler en fantastisk aftale, både hvad angår det indholdsmæssige og det økonomiske,« siger Brøndby-direktør Ole Palmå i en pressemeddelelse.

Danske Spil har ligesom Brøndby hovedsæde i det, man kalder Vestegnen.

Derfor er man hos den nationale spilgigant tilfredse med at have fundet grobund for et samarbejde.

»Danske Spil og Brøndby IF har været fysiske naboer længe, så nu glæder vi over at rykke endnu tættere på hinanden med denne partneraftale. Klubben har en stor og imponerende tilslutning og opbakning til både Superliga- og Gjensidige-holdene, og det fællesskab vil vi meget gerne være med til at løfte sammen med Brøndby IF,« siger administrerende direktør i Danske Licens Spil A/S, Niels Erik Folmann.

Brøndby havde tidligere Arbejdernes Landsbank som hovedsponsor, men pengeinstituttet har i stedet for nyligt indgået en lignende aftale med Superligarivalen FC Midtjylland for de kommende fire sæsoner. Brøndby har endnu ikke annonceret en ny hovedsponsor.