Brøndby IF opruster frem mod den nye sæson. Således skriver de danske sølvvindere på klubbens hjemmeside, at Ante Erceg har skrevet under på en 4-årig kontrakt med klubben.

Erceg har tidligere optrådt i to sæsoner for den kroatiske storklub Hajduk Split, som han scorede for to gange, da de sendte Børndby IF ud af Europa League. I den seneste sæson optrådte den 28-årige kroat for FC Shabab Al-Ahli Dubai.

»Vi er utrolig glade for, at Ante Erceg bliver en del af Brøndby IF’s offensiv. Vi har fulgt Ante i det sidste års tid og scoutet ham vældig grundigt, så vi ved, hvad vi får. Og så mærkede vi jo på egen krop hvor kynisk en målscorer, han er, da vi mødte Hajduk Split sidste sommer. Som angriber er han hurtig og meget aggressiv i sit presspil, og så er han god afslutter, som gør tingene færdige,« siger spoertsdirektør i Brøndby IF Troels Bech, som fortæller, at klubben har været interesseret i Ante Erceg siden han scorede de to mål mod Brøndby IF sidste sommer.

Men dengang var han for dyr for Vestegnesklubben:

»Der var snak sidste sommer om Ante efter hans to kampe imod os, men økonomisk var det slet ikke en mulighed for os. Vi har nogle klare rammer for vores økonomiske ageren, og dem går vi ikke på kompromis med. At Ante nu kommer til Brøndby IF på en fri transfer, var derfor heller ikke sket, hvis Ante ikke selv havde haft et stort ønske om at komme til Brøndby IF.«

Se Ante Erceg sænke Brøndby i Europa League:

 

Ante Erceg fortæller til Brøndbys hjemmeside, at han særligt er faldet for fansene, da han besluttede sig til at skrive under.

»Jeg ville rigtig gerne til Brøndby IF, som jeg har holdt øje med, siden jeg spillede mod dem med Hajduk Split. Jeg kan godt lide den aggressive og angrebsivrige stil, som Zorniger står for,« fortæller Erceg, som kommer til at spille i det noget utraditionelle rygnummer 50.

»Det var det nummer, jeg fik i Hajduk Split. Der tog fansene mig virkelig til sig, og havde bl.a. et banner med nummer 50 og et hjerte omkring, så det er blevet mit nummer,« siger han.