Brøndby skal frem med læderet, hvis drømmen om Tibbling skal realiseres. Action Images via Reuters / Lee Smith Livepic EDITORIAL USE ONLY.
Brøndby skal frem med læderet, hvis drømmen om Tibbling skal realiseres. Action Images via Reuters / Lee Smith Livepic EDITORIAL USE ONLY. Foto: Lee Smith

Simon Tibbling bør holde sig fra Brøndby, siger hans træner i Groningen Ernest Faber til Dagblad van het Noorden, for hans muligheder for at vise sig frem for andre klubber er bedre i Holland, end de er i Danmark.

Ifølge BTs oplysninger går de stadig og drømmer om den svenske tekniker i Brøndby, selvom deres bud på ham i første omgang blev afvist.

Skal drømmene blive til virkelighed, må Troels Bech og ikke mindst storaktionær Jan Bech Andersen dog til lommerne, for Groningen er næppe villig til at lade ham gå for ret meget mindre, end de selv betalte for ham i januar 2015:

»Der var interesse fra Brøndby og masser af snak om et skifte for to-tre uger siden, men i øjeblikket sker der ikke noget. Vi skal have et højere bud, hvis vi skal sælge ham. Jeg vil ikke melde en pris ud, men jeg kan sige, at vi købte ham for 1,3 mio. euro (9,5 mio. kr.), og Brøndby bød under en mio. euro,« siger sportsdirektør Hans Nijland til BT.

SOC/

Simon Tibbling viste sig frem som en dygtig teknisk midtbanespiller på det svenske U21-landshold, der vandt guld ved EM i sommeren 2015, og netop hans kreative evner har gjort ham til en populær spiller.

»Simon er et stort talent, og han er ikke blevet dårligere, siden vi købte ham, og det skal prisen afspejle. Desuden er han en meget populær spiller hos klubbens fans,« siger Hans Nijland.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 29 kr.