Brøndbys førstemålmand Frederik Rønnow har stået en meget stærk sæson og bliver ofte sat i forbindelse med et sommersalg, og det var ventet, at man i reservekeeper Adam Kwarasey Larsen havde den naturlige afløser.

Men sådan kommer det næppe til at gå. Ifølge Ekstra Bladet er den norsk-ghanesiske målmand få dage fra at vende hjem til Eliteserien, og det ventes, at han i løbet af denne uge skriver kontrakt med Vålerenga.

Adam Kwarasey, der kun har stået to gange i målet i Superligaen, er ifølge avisen oplysninger angiveligt aldrig faldet til på Vestegnen efter skiftet fra Rosenborg, og derfor er et skifte aktuelt før planen. Og det bliver til et beløb under million kroner. Ekstra Bladet mener at vide, at transfersummen for skiftet tilbage til Norge bliver omkring 750.000 kroner.

I samme ombæring skulle Brøndby allerede have en afløser i kikkerten, og som så ofte før med rygterne omkring tilgange til Brøndby, skal man en tur tilbage til en af træner Alexander Zornigers tidligere klubber, og det forlyder, at sportsdirektør Troels Bech denne gang lurer på at hente RB Leipzigs reservekeeper Benjamin Bellot.

Hvis skiftet for Adam Kwarasey som ventet bliver en realitet i denne uge, bliver han endnu en i en række af spillere, som denne sommer forlader Brøndby. Tidligere har klubben sagt farvel til fire spillere med kontraktudløb i Thomas Kahlenberg (karrierestop), Rodolph Austin, Frederik Holst og Lebogang Phiri.

Sidstnævnte har allerede fundet en ny klub i franske Guingamp på en fri transfer, men Brøndby får ifølge Ekstra Bladet tre millioner kroner i kompensationspenge for sydafrikaneren.