PLUS-historie. Brøndby slog Randers i mødet mellem de to turbulensramte klubber, mens FC København tog endnu et stort skridt mod mesterskabet med ydmygelsen af AaB i topopgør. (se Ritzau historie 140600) Brøndby IFs træner Thomas Frank annoncerer sin afgang som træner for Brøndby, onsdag d. 9. marts 2016 på Brøndby Stadion. Jan Bech Andersen
PLUS-historie. Brøndby slog Randers i mødet mellem de to turbulensramte klubber, mens FC København tog endnu et stort skridt mod mesterskabet med ydmygelsen af AaB i topopgør. (se Ritzau historie 140600) Brøndby IFs træner Thomas Frank annoncerer sin afgang som træner for Brøndby, onsdag d. 9. marts 2016 på Brøndby Stadion. Jan Bech Andersen Foto: Martin Sylvest

Jan Bech Andersen stopper som bestyrelsesformand i Brøndby.

Det meddeler Superliga-klubben i en fondsbørsmeddelse, hvori det fremgår, at han ikke stiller op til genvalg ved den kommende generalforsamling d. 13. april.

»Grundet det store mediefokus, der har været på min person de seneste uger, har jeg vurderet, at det er bedst for klubben, at jeg ikke genopstiller til bestyrelsen,« siger Jan Bech Andersen til klubbens hjemmeside.

Han kom i fokus, da BT for en omkring måned siden var med til at afsløre, at bestyrelsesformanden anonymt havde kritiseret bla. træner Thomas Frank i et fan-forum på nettet. Det gjorde han under navnet 'Oscar'.

qrkwrkwrhk

Det fik træner Thomas Frank til efterfølgende at sige op.

Nu siger Jan Bech Andersen:

»Jeg ønsker, at al fokus skal være på det store arbejde, der ydes af medarbejdere og frivillige hver dag, og på hvad der sker på grønsværen, hvor klubben lige nu har et spændende forår foran sig, hvor der spilles med om medaljer i Alka Superligaen og er blot to kampe fra en pokalfinale,« siger han.

122454654462214

De øvrige medlemmer bestyrelsen har meddelt, at de gerne vil fortsætte: Morten Nødgaard Albæk (næstformand), Sune Blom, Jim Stjerne Hansen, Thorleif Krarup og Jesper Eigen Møller.

BT forfølger selvfølgelig sagen her på BT.dk.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.