Med Johan Elmanders ankomst til Brøndby har der været spekuleret i et snarligt farvel til Simon Makienok. Et salg er dog ikke under opsejling, lyder det fra Brøndbys sportsdirektør Per Rud.

Det på trods af, at hollandske Heerenveen ifølge BTs oplysninger er interesseret i den lange angriber.

- Lige nu er der 100 procent sikkert ikke gang i noget som helst. Der er ingen tvivl om, at Makienok efter en sæson med meget modgang skal op i det høje gear igen. Det gør han ved at træne stinkende hårdt, og det må jeg rose ham for at gøre i øjeblikket, siger Brøndbys sportsdirektør Per Rud, der sammen med truppen netop har været på træningslejer i Tyskland og Tjekkiet. Her blev det blandt meget andet til vigtige spilleminutter til Simon Makienok, der fik ødelagt dele af sidste sæson på grund af skader.

- Jeg føler mig ikke overbevist om det, men det er det, jeg tror, siger Per Rud videre.23-årige Simon Makienok var sidste sommer særdeles tæt på et skifte til den engelske Premier League-klub Crystal Palace. Men Brøndby afviste dengang at sælge, hvorfor den hovedstødsstærke spydspids måtte blive i Superligaen. Inden da havde Makienok selv afvist at skifte til russiske Terek Grozny, der ellers var blevet enige med Brøndby om en overgangssum.

Trods den øjeblikkelige situation kan udlandsdrømmen dog stadig blive en realitet i dette transfervindue, vurderer Per Rud. Især hvis angriberen kommer stærkt fra start, når Superligaen indledes om under to uger.

- Lige nu tror jeg, han hænger på blokken rundt omkring, men ikke mere end det. Transfervinduet løber til 1. september, og får Simon gang i den her fra start, kan han sagtens nå at blive interessant, siger sportschefen.

Brøndby indleder deres Superliga-sæson d. 20. juli med en udekamp mod FC Midtjylland.