Lyt til artiklen

Brøndbys angriber Ohi Omoijuanfo var i seneste kamp mod Lyngby ude, da han mistede sin blot treårige nevø i en frygtelig tragedie.

Det fortalte han selv i et Instagram-opslag.

Søndag var den norske angriber så tilbage mod Randers, og cheftræner Niels Frederiksen kunne efter kampen fortælle, at klubben har ladet det være op til Ohi Omoijuanfo selv at bestemme, hvornår han skulle vende tilbage til fodbolden.

»Ja, det har det været. Han har som udgangspunkt selvfølgelig – og det er helt naturligt, synes jeg – fået de dage, han havde behov for sammen med familien efter denne her tragedie, så det har han,« slår Niels Frederiksen fast og tilføjer så:

»Men han kom jo tilbage allerede onsdag morgen og trænede fuldt med og er gået ind på lige vilkår med de andre spillere, så han har set god ud til træning,« lyder det fra Brøndby-træneren, som dog pointerer, at man selvfølgelig godt kan mærke på spilleren, at der er sket noget tragisk i familien.

»Han er selvfølgelig påvirket, det ville vi alle sammen være i den situation, men han træner godt og gør alt, hvad han kan, så han er kommet godt tilbage, hvis man kan sige det på den måde.«

Ohi Omijuanfo kom ikke på tavlen mod Randers, men var involveret i, at Brøndby fik scoret.

Brøndby kan med sejren skimte top-6.