Er Brøndby IF-angriberen Kamil Wilczek på vej til den tyrkiske topklub Besiktas?

Måske!

B.T. fangede den 31-årige polske angriber til en snak efter Brøndbys sejr på 2-0 i Superligaen over Hobro IK, men her var han ikke videre snakkesalig om transferhistorien, som tyrkiske medier søndag bragte på banen.

»Jeg har ingen kommentar til sagen, som jeg ikke kender særligt meget til. Rent faktisk har jeg de seneste dage ikke fulgt med i, hvad der skrives i aviserne eller på diverse hjemmesider,« sagde Kamil Wilczek.

Brøndby IF's Kamil Wilczek i duel med Hobro IK's Christian Cappis.
Brøndby IF's Kamil Wilczek i duel med Hobro IK's Christian Cappis. Foto: Henning Bagger
Vis mere

Han har to år tilbage af sin kontrakt med Brøndby IF.

»Jeg er meget glad for at være i klubben, men i fodbold ved man aldrig, hvad der sker,« sagde Kamil Wilczek, der ligger nummer et på Superligaens topscorerliste med seks fuldtræffere i indeværende sæson.

Brøndby IF's nyansatte fodbolddirektør Carsten V. Jensen påstod, at han intet havde hørt om Besiktas-interessen for Kamil Wilczek.

»Det er ikke noget, jeg ved noget om. Jeg går ud fra, at klubben kontakter mig, hvis de er interesseret,« sagde Carsten V. Jensen, der dog ikke helt vil afvise at et sommersalg kan komme på tale.

Brøndbys Kamil Wilczek har scoret til 2-0 mod Hobro IK.
Brøndbys Kamil Wilczek har scoret til 2-0 mod Hobro IK. Foto: Henning Bagger
Vis mere

»Hvis der kommer et bud, vil vi kigge på det,« sagde han.

Cheftræner Niels Frederiksen roste Kamil Wilczek til skyerne efter hans to scoringer mod Hobro.

»Han er en dygtig angriber, som jeg meget nødig vil undvære. Men jeg må understrege, at jeg som træner ikke har indflydelse på om han efter sommerens transfervindue fortsat er Brøndby-spiller,« sagde Niels Frederiksen, der så såvel Hjörtur Hermansson som Simon Tibbling udgå med henholdsvis et rødt kort og en ankelskade.

»Jeg er meget tilfreds med sejren. Vi leverer en solid præstation uden at det var alt, der var prangende. Efter min mening var vi det bedste hold, men Hobro gjorde det svært for os,« sagde Niels Frederiksen og tilføjede:

»Jeg er dog allermest glad for at vi holdt nullet. Det har vi ikke gjort så mange gange, men heldigvis undgik vi mod Hobro at lave specielt mange individuelle fejl. Mon dog det er så slemt med Simon Tibbling? Hvad angår Hermansson synes jeg, at hans samarbejde med Anton Skipper fungerede fint.«

Ifølge Carsten V. Jensen ligger det ikke i kortene, at Brøndby IF inden transfervinduet lukker om tre uger kommer til at handle særligt meget.

»Vi har hele tiden sagt, at der kan ske noget på stopperpladsen. Men siden den udmelding er Anton Skipper trådt op. Så hvorfor skal vi forhindre ham i at spille? Her og nu er det ikke sådan, at vi står med fingeren på aftrækkeren,« sagde Carsten V. Jensen.