Brøndby-angriberen Kamil Wilczek risikerer at blive straffet af Fodboldens Disciplinærinstans efter en episode under søndagens opgør mod Vejle.

Her sendte polakken en høj og velplaceret albue lige i ansigtet på Vejles Kerim Memija, som brækkede kæben efter kontakten med Kamil Wilczek.

Kamil Wilczek modtog et gult kort fra kampens dommer umiddelbart efter, men tv-billeder har siden sået tvivl om, hvorvidt advarslen var nok.

Det samme er Fodboldens Disciplinærinstans nu ved at overveje.

Det er denne situation, som kan give karantæne til Kamil Wilczek. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)
Det er denne situation, som kan give karantæne til Kamil Wilczek. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix) Foto: Claus Fisker
Vis mere

Det fortæller formand Jens Hjortskov til Vejle Amts Folkeblad.

»Vi har drøftet sagen, men vi har ikke truffet en beslutning om, hvorvidt den skal tages op eller ej,« siger Jens Hjortskov.

Han har nu bedt Brøndby og dommeren om en redegørelse, og derefter beslutter Fodboldens Disciplinærinstans, om der skal indledes en sag mod Kamil Wilczek.

Sker det, kan det udmunde i en længere karantæne.

»Det er normalt, at man beder klubberne om en redegørelse i en sag som denne. Det er dog ikke ensbetydende med, at vi tager sagen op,« siger Jens Hjortskov.

Han forventer, at der træffes en beslutning inden for de kommende dage.

Kamil Wilczek har siden været ude og undskylde til Kerim Memija via Facebook.

'Jeg vil gerne sige undskyld til Kerim Memija endnu en gang. Jeg tog kontakt til ham efter kampen for at undskylde for det, der skete. Håber, du kommer dig igen hurtigt,' skrev Brøndby-angriberen.