David Boysen har personligt undskyldt sin voldsomme tackling, som søndag ramte OB-spilleren Oliver Lund.

Det så slemt ud, da David Boysen med knopperne forrest bankede ind i knæet på OB's højre back, men nu forsøger han at tage brodden ud af historien på sin egen Twitter-profil.

»PS.: Jeg har kendt Oliver Lund siden, at jeg var 5-6 år gammel. Jeg har undskyldt min tackling personligt og ikke via medierne. Så er vi vidst videre,« skriver David Boysen på det sociale medie.

 
David Boysen er mere end heldig med ikke at blive sendt tidligt i bad efter denne grimme knæstempling på OB's Oliver Lund Jensen.
Vis mere

David Boysen indrømmede efterfølgende over for TV3 Sport, at tacklingen kom efter 'en batalje' mellem de to.

»Der var en lille batalje mellem mig og Lund forinden, hvor han stempler mig og derefter løfter mig op som et lille barn. Det blev jeg ret irriteret over, men jeg burde ikke have reageret sådan,« sagde Boysen til TV3 Sport.

bt.dk var i løbet af mandagen dialog med sportschefen Troels Bech. Du kan læse, hvad han havde at sige om tacklingen, lige her.

Brøndbys cheftræner, Auri Skarbalius, var noget mere kortfattet end David Boysen og Troels Bech.

Han sagde følgende:

»Hør lige her. I (medierne, red.) vil gerne have de sort/hvide historier, og nu kører I på den her. David sagde, hvad han ville i går (søndag, red.). Han sagde, at det ikke var med vilje, og at han ikke ville skade ham. Så er den ikke længere,« sagde Auri Skarbalius.

Han sagde, at han ikke ville skade ham, men han sagde da også, at det var med vilje?

»Ja, jeg har ikke mere at sige,« sagde Auri Skarbalius.

David Boysen lagde i øvrigt op til Lebogang Phiris scoring i opgøret, som Brøndby vandt med 1-0. Og så fik han et gult kort for sin tackling.

Kunne du lide denne artikel, så skulle du tage at blive venner med os på Facebook. Der er meget mere af det gode at hente fra BT Sporten. Bliv ven med os her.