Jonas Borring og Christian Keller er ikke på talefod for tiden.
Jonas Borring og Christian Keller er ikke på talefod for tiden.

Trekantsdramaet i Randers har fyldt meget i pressen og formentlig også i Randers FCs trup. Nu giver kollega og ven Alexander Fischer sit syn på sagen, der involverer de to holdkammerater.

Jonas Borring har nægtet at stille op for Randers FC, så længe at den nu tidligere anfører Christian Keller spiller for holdet. Det skyldes, at Keller har fundet sammen med Borrings kone, som han dog er separeret fra, men fortsat bor sammen med.

Værelseskammerat Alexander Fischer, der ifølge Randers Amtsavis er tæt ven af Borring, giver her sin holdning til kende:

asfgasdfgdasf

»Jeg er utrolig ked af det på Borrings vegne. Først går han igennem en skilsmisse og nu det her. Det er der ikke nogen, der har fortjent. Borring har været rigtig ked af det i forvejen, så jeg har selvfølgelig gjort alt for at støtte ham og hjælpe ham igennem den svære tid. Det vil jeg selvfølgelig blive ved med. Jeg skal nok bakke ham op og sørge for, at han kommer stærkt tilbage,« siger Alexander Fischer til mediet.

Spillerne har været bekendt med sagen i nogle dage, før den for alvor brød ud i dagspressen og blev offentligt kendt. Alexander Fischer, der i forbindelse med Christian Kellers degradering er blevet vice-anfører, har en klar holdning til sagen:

Dangdfg

»Uden at sige for meget så tror jeg ikke, der er nogen, der er i tvivl om, at det, Keller har gjort, er der ikke særlig mange, der kan stå inde for. Så jeg tror Keller ved, hvad folk synes om det, men han har taget sit valg, og det må han stå for. Personligt synes jeg ikke, det er helt i orden, siger Alexander Fischer til TV 2 Østjylland.

Christian Keller har tidligere været meget kontant omkring sit forhold og reaktionerne på, at han nu er kæreste med holdkammeratens kone.

Superliga kamp FC Nordsjælland mod Randers FC. FCN og RFC. Rand

»Jeg ved ikke, om jeg kan forstå, at det har skabt noget uro. Jeg er i Randers FC for at spille fodbold, og det, jeg laver, når jeg ikke er på arbejde, holder jeg for mig selv. Jeg bekymrer mig ikke så meget om, hvad folk tænker om mit privatliv. Det må være mit eget problem,« siger han og tilføjer:

»Truppen er blevet informeret om, hvad der foregår, og så har den en holdning til, om den synes, det er okay, eller hvad den nu synes om mit privatliv. Det kan jeg egentlig ikke bestemme. Den er blevet informeret om det, og mere føler jeg ikke, at jeg kan gøre.«

Han har dog udtrykt ærgrelse over, at Borring hverken ønsker at spille eller træne med ham foreløbigt.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.