Jonas Borring er færdig i Randers FC. Det oplyser klubben onsdag formiddag i en pressemeddelelse.

Det sker som en konsekvens af den seneste tids ballade, hvor Borring har været sygemeldt, efter at hans fra-separerede kone har fundet sammen med Randers FC-holdkammeraten Christian Keller.

»Efter længere overvejelser og et tungt følelsesmæssigt forløb vil jeg rigtig gerne have vendt tilbage, men givet omstændighederne fandt jeg det umuligt. Randers FC er en klub, der har betydet meget for mig, og det bliver virkelig svært at forlade de fans, som har givet mig så meget støtte og været en stor del af min succes. Randers FC vil altid have en speciel plads i mit hjerte sammen med mine holdkammerater og alle i og omkring klubben,« siger Borring i en pressemeddelelse og fortsætter:

»Jeg har modtaget så meget sympati og forståelse gennem den seneste tid, og den vil aldrig blive glemt. Jeg skal nu ud på et nyt eventyr med fodbolden og takker endnu en gang for jeres støtte og forståelse.«

Sagen eskalerede for to uger siden, hvor det kom frem, at Borrings ekskone, Kira Egsgaard, havde fundet privat sammen med Christian Keller, der netop også var blevet skilt fra sin kone. Det fik Borring til at udtale sig meget kontant om sin holdkammerat, og den tidligere OB-spiller svor, at han aldrig nogensinde ville spille sammen med Keller igen.

Randers FC annoncerede for to uger siden, at Borring havde forlænget kontrakten med klubben med to år.