Til sommer skal Brøndby med sikkerhed sige farvel til endnu en profil.

For Benedikt Röcker stopper i klubben, når hans kontrakt udløber til sommer.

Det oplyser Brøndby på klubbens hjemmeside.

»Jeg kan garantere, at jeg fortsat vil give alt til træning og i kamp resten af sæsonen. Jeg vil slutte godt af, og jeg vil gøre alt, hvad jeg kan, for, at vi indfrier de mål, vi har sat os selv om endnu en pokaltitel og top-tre. Det er mit løfte til alle Brøndby-fans,« siger Benedikt Röcker til klubbens hjemmeside.

Benedikt Röcker har været i Brøndby siden sommeren 2016. Vis mere

Den tyske forsvarsspiller har været i Brøndby i tre år, og han har vundet to sølvmedaljer og en pokaltitel med klubben.

Og han understreger da også, at klubben på Vestegnen, som han kom til i sommeren 2016, betyder meget for ham.

»Brøndby IF er en fantastisk klub, og man kan ikke undgå at få den ind under huden. At vinde pokalfinalen sidste sæson var min karrieres højdepunkt hidtil, og jeg vil aldrig glemme mine tre år i Brøndby IF. Vi har spillet nogle fantastiske kampe foran de utrolige Brøndby-fans, og den opbakning, jeg har fået af klubbens fans, vil jeg aldrig glemme. De betyder noget helt særligt for mig,« siger Röcker.

Stoppet i Brøndby betyder, at han nu skal finde en ny klub.

Og Ebbe Sand forklarer til klubbens hjemmeside, at det allerede bliver meldt ud nu, så den 29-årige forsvarsspiller kan få ro til at finde en ny klub.

Og sportsdirektøren har kun rosende ord tilovers for Röcker, der i vinterpausen overtog anførerbindet fra svenske Johan Larsson.

»Vi har været og er stadigvæk utrolig glade for Benedikt Röcker. Han er en sand leder på og uden for banen, hvilket også gjorde, at spillertruppen entydigt pegede på Bene som ny anfører, da vi sagde farvel til Johan Larsson i vinter,« siger Ebbe Sand til klubbens hjemmeside og fortsætter:

»Han har bevist sig selv for os i de snart tre år, han har været i klubben, og han gik forrest, da vi vandt pokalfinalen sidste sæson og dermed vandt vores første titel i mange år,« siger sportsdirektøren.