Mikkel Beckmann tordnede FC Nordsjælland til sejr med et frisparksmål i en 1-0-sejr over Sønderjyske.

En frisparksperle fra Mikkel Beckmann gjorde udslaget, da FC Nordsjælland søndag slog Sønderjyske med 1-0 på Farum Park.

Sejren betyder, at Beckmann og holdkammeraterne med 19 point rykker op på Superligaens andenplads efter urørlige FC København.

Den flotte scoring efter pausen faldt efter et vedvarende nordsjællandsk pres, hvor værterne ofrede alt for at få sejren. Se scoringen her

Beckmann, der virkelig sprudlede i de sidste 45 minutter, kunne måske allerede have åbnet scoringen tidligere i anden halvleg, da han headede bolden i mål.

Desværre for FCN mente dommeren, at bolden var ude over baglinjen, da Rawez Lawan afleverede bolden ind over til den senere matchvinder. Situationen medførte højlydte protester, men hjemmeholdet fortsatte ufortrødent.

Sønderjyske var trykket langt tilbage i det meste af kampen, men havde også sine muligheder.

Gæsterne var bedst midtvejs i første halvleg, hvor de lagde et voldsomt tryk i en periode, hvor FC Nordsjællands normale reservemålmand, David Jensen, havde været til behandling.

Der blev afsluttet på alt i en sekvens på to-tre minutter, men den haltende målmand og forsvaret fik forhindret en scoring. Senere måtte David Jensen lade sig udskifte til fordel for nummer tre i FCN's målmandsrække, Jannich Storch.

Ellers satsede Sønderjyske mest på kontrachancer og dødboldsituationer og havde generelt svært ved at sætte Quincy Antipas i angrebet i scene.

FC Nordsjælland har som nævnt 19 point i Superligaen, mens Sønderjyske har 13 point efter 11 spillerunder.